chrometweaks.org

Anyone have experience with iPage Do it Yourself website? seems good on paper , ?

Click Here To View All Answers...


My 1st question is: Anyone have experience with iPage Do it Yourself website? seems good on paper , ? Hoping for any answer. Another quick question... When I try to log in to (my own) store after the registration, I just get to the homepage, without any error messages, as a guest..

I'm using SSL, here is the beginning of configure.php.

Define('HTTP_SERVER', 'http://bolt.digilabor.net');.

Define('HTTPS_SERVER', 'https://pro2.ensim.hu/~admin43/bolt');.

Define('ENABLE_SSL', true);.

Define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'bolt.digilabor.net');.

Define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'https://pro2.ensim.hu/~admin43/bolt');.

Define('HTTP_COOKIE_PATH', '');.

Define('HTTPS_COOKIE_PATH', '');.

Define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');.

Define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/');.

What's wrong?.

PLZ, help!..

Comments (158)

Good question... I dunno what is the answer to that question. I'll do some research in Google and get back to you if I discover an anything. You should email the people at iPage as they probably could assist you..

Comment #1

No http or https in the COOKIE_DOMAINs. Just bolt.digilabor.net and pro2.ensim.hu should work..

Hth,.

Matt..

Comment #2

Matt: thank you very much! That's it!.

Dylan: thank you, too!.

For all others, who has the same problem:.

No.

Http, or https, or folders in the COOKIE_DOMAINs!!!..

Comment #3

Hi again,.

I have a similar problem a few steps later now..

When I try to checkout after selecting goods, my cart is always empty..

Here is the current config:.

Define('HTTP_SERVER', 'http://bolt.digilabor.net');.

Define('HTTPS_SERVER', 'https://pro2.ensim.hu/~admin43/bolt');.

Define('ENABLE_SSL', true);.

Define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'bolt.digilabor.net');.

Define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'pro2.ensim.hu');.

Define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');.

Define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/~admin43/bolt');.

Define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');.

Define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/');.

I've even tried with.

Define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/~admin43/bolt/');.

Any help appreciated...

Comment #4

I too cannot login to the site.

I have a customer record but it just keeps returning me to the index page as guest.

In my config I have the following.

 define('HTTP_SERVER', 'http://www.thebrouderyhouse.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers.

 define('HTTPS_SERVER', ''); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers.

 define('ENABLE_SSL', false); // secure webserver for checkout procedure?.

 define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'www.thebrouderyhouse.com');.

 define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '');.

 define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');.

 define('HTTPS_COOKIE_PATH', '');.

 define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/catalog/');.

But do I need to have the cookie path - /catalog/ or just / (I have tried both and neither logs in.

Mike..

Comment #5

Another thing that can cause problems in some shared SSL setups is that the secure and non-secure web servers can be on separate servers. In that case, you need to use.

 define('STORE_SESSIONS', 'mysql');.

In includes/configure.php.

Hth,.

Matt..

Comment #6

I had a similar problem. I want to thank you guys for posting you fixed my problem. the problem seems to be common with people using multiple servers. anyways,.

Much abliged,.

Thanks..

Comment #7

I am having similar problems to you guys... I log in from the main iPage site through a login box and it logs me in. OK the first thing I noticed was it returned me to the main iPage site ut in https mode... what the? Why? Anyway that's another matter..

So I am logged in... when I then move around the iPage site to a non-secure area it says I am logged out....

My config is as follows:.

Define('HTTP_SERVER', 'http://www.modyourcar.com.au'); // eg,.

Http://localhost.

- should not be empty for productive servers.

Define('HTTPS_SERVER', 'https://secure.modyourcar.com.au'); // eg,.

Https://localhost.

- should not be empty for productive servers.

Define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure?.

Define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'www.modyourcar.com.au');.

Define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'secure.modyourcar.com.au');.

Define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');.

Define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/');.

Define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');.

Define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/');..

Comment #8

I noticed something in the code that compares the server name using some old syntax..

In admin/includes/classes/sessions.php the line.

If (trim($url['host']) != $GLOBALS['SERVER_NAME']) {.

Should probably be:.

If (trim($url['host']) !=.

$_SERVER.

['SERVER_NAME']) {.

I haven't tried this but it might be the issue..

Dylan..

Comment #9

Set SSL to 'false' if all else fails, this could be a solution, anyway, it worked for me...

Comment #10

Dylan, thank you very much!!!.

This was the problem!..

Comment #11

After a longer testing of my shop:.

It didn't corrected everything, I just have the problem later (the user looses the 'logged in' status, if he browses through non-SSL pages, and is logged in again on SSL)..

Comment #12

I am not using SSL (the payment end is secure on another iPage site but that is immaterial).

I have tried mysql sessions , I have changed the lines in sessions.php that state $GLOBALS to $_SERVER as stated in another post, still nothing -.

No customer can log into the shop at any time I think I need some pointers as to the login sequence so that I can add some debug into the display to trace what is going on..

If anyone can advise I would be greatful...

Comment #13

For all of you with shared SSL, take a look at this forum, maybe the change suggested by iiinetworks could help you, too:.

Topic.

Here it is:..

Comment #14

Hi,.

The last post on this topic was on Feb 16 2004, and I would like to know if anybody has found a fix for this situation?..

I have been searching the forum for a few hours and to no avail.

..

If anyone has been successful in fixing this "Log in" problem with another fix other than those listed here, could you please post here..

Cheers.

Mizou..

Comment #15

When I try to log in to (my own) store after the registration, I just get to the homepage, without any error messages, as a guest..

I'm using SSL, here is the beginning of configure.php.

Define('HTTP_SERVER', 'http://bolt.digilabor.net');.

Define('HTTPS_SERVER', 'https://pro2.ensim.hu/~admin43/bolt');.

Define('ENABLE_SSL', true);.

Define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'bolt.digilabor.net');.

Define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'https://pro2.ensim.hu/~admin43/bolt');.

Define('HTTP_COOKIE_PATH', '');.

Define('HTTPS_COOKIE_PATH', '');.

Define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');.

Define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/');.

What's wrong?.

PLZ, help!..

Comment #16

Set your cookie info to something like.

Define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'http://bolt.digilabor.net');.

Define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'http://bolt.digilabor.net');.

Define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');.

Define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/');.

Dylan..

Comment #17


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.