chrometweaks.org

Best Free Personal iPage web hosting Service?

Click Here To View All Answers...


My first question is Best Free Personal iPage web hosting Service? Many thanks for any answer. My 2nd question... I've been wodering why I haven't been getting any orders, and decided to place an order myself today..

When I went to the store - the index page is fine, but when I go to the products, they're not displaying properly. all the images have a red "X" in their place, the font is messed up, etc..

Have a look for yourself:.

Http://www.driwashsolutions.com/catalog/index.php.

This page is fine, but when you click on the "exterior products" you'll see what I mean..

Can anyone tell me where to start looking and what to start looking for?.

Any URGENT help would be greatly appreciated!..

Comments (22)

Hmm... I need to find out myself. I don't know what is the answer. I'll do some Googling and get back to you if I discover an useful answer. You should email the people at iPage as they probably could help you..

Comment #1

I just turned off the "Search Engine Safe URL's and everything looks good - but I know that I've been using the SE Safe URL's for some time..

I must have changed something that's now screwing up the SE safe URL's - any ideas?..

Comment #2

What exactly is the cPath refer to in the above path??..

Comment #3

Its your configure.php, I have no idea why it does this but maybe someone can explain it. For your https:// server, if you are not using SSL you still need to put your url here with the added s. I have no idea why I does this. When I first setup my first iPage site with no ssl, it didnt do this at first, then one day it did and that fixed it. FM.

-Dennis.

EDIT: I meant without the "s".

This post has been edited by.

Dblake.

: 30 September 2004, 18:17..

Comment #4

Hmm - but I am using SSL, and the SLL server is https:.

I've fixed it temporarily by turning off the search engine safe URL's - I've been using that setting since May - and everything was fine until I noticed it foobared today...

Comment #5

I am not sure maybe someone can explain more about it as I would like to know for my benefit as well.

-Dennis..

Comment #6

Are you using windows service pack 2 it blocks pop up windows?..

Comment #7

I have clicked on image files they are there but they dont open up java sript error on bottom of page...

Comment #8

Well thats nice, but we are not talking about that.....

Comment #9

Hey I'm only trying to help as per:.

This page is fine, but when you click on the "exterior products" you'll see what I mean...

Comment #10

Thanks for trying but it's deeper than that..

It has something to do with the "Search Engine Safe URL's". I'm now trying to determine if it's something in OSC or on the Server itself..

This post has been edited by.

DriWashSolutions.

: 30 September 2004, 19:58..

Comment #11

I've been wodering why I haven't been getting any orders, and decided to place an order myself today..

When I went to the store - the index page is fine, but when I go to the products, they're not displaying properly. all the images have a red "X" in their place, the font is messed up, etc..

Have a look for yourself:.

Http://www.driwashsolutions.com/catalog/index.php.

This page is fine, but when you click on the "exterior products" you'll see what I mean..

Can anyone tell me where to start looking and what to start looking for?.

Any URGENT help would be greatly appreciated!..

Comment #12

The gifs on your home page are from:-.

Http://www.driwashsolutions.com/catalog/images/qdct_cat.gif.

The gifs on your next index page, for product list is.

Http://www.driwashsolutions.com/catalog/index.php/cPath/images/PB10_cat.gif.

You seem to have a lot of directories. Check your config.php is correct, and whether the above paths are correct, and point to the correct files/folders..

I think you'll find your problem there..

Julian..

Comment #13


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.