chrometweaks.org

Can I transfer my hosting (iPage) to a different domain?

Click Here To View All Answers...


Got a question, hope someone can answer... Can I transfer my hosting (iPage) to a different domain? Looking forward for any response. Second question of mine... I am in dire need of assistance..

I am trying to keep my image proportions in the thumbnails. Unfortunately it is not working out too well for me. I have tried all of the contributions..

Recently I have stuck with the.

Automatic Thumbnail Creator 1.0.

Http://www.oscommerc...ntributions,841.

And the.

PHP Image Resample..

Http://www.oscommerc...ntributions,260.

Both are working flawlessly on the admin side. (which I could care less about) But on the catalog side... they don't work at all. My images are still squished. I really really need to get this working. I am using ms2-2..

I had an older iPage domain on the same server that was using an older version of osCommerce and the automatic thumbnail creator (not 1.0).

Http://www.oscommerc...tributions,1484.

Worked great. But that contribution makes my images disappear all together..

Re-install is not really an option at this point b/c one of my domains has hundreds of products uploaded already..

If anyone can help, I would be very grateful. I am at my wits end and I really need to get this fixed..

TIA.

Shanna..

Comments (28)

You betcha! although you might wanna make sure and wait for another member to confirm it as I am on the fence. Better yet, why don't you ask the iPage guys because they can answer your iPage question better...

Comment #1

Hmmmm. Thanks for the reply, but that doesn't seem to be what I need. That says "This modification will display random images from ONE random category on the main page. This will be in place of new products that shows by default." I need somehting that will keep all of my thumbnails proportionate so they don't look all squished as I have a lot of different size pictures...

Comment #2

WHOOPS! here is where I meant!.

Http://www.oscommerc...tributions,1137.

I grabbed the wrong link. sorry about that...

Comment #3

Remember that the images area of admin area becomes the deisered MAX image width and or height. Leave either height or width blank and see what happens. If they still look odd, make it the desired height and width. It will calculate the proper image. I will PM you the page I am building so you can see it in action...

Comment #4

Oh Cool! I will try this one!! Thanks Kevin!..

Comment #5

So far it looks like I am having the best luck using this one:.

PHP Image Resample..

Http://www.oscommerc...ntributions,260.

BUT, it still will not work on the catalog side. The resample is working. I can see in my images dir new images that look like so:.

Whitechenille1-100x100.jpg.

But the catalog side is not calling them. Anyone know where I can check this??? Or is this done in the script for this contribution?.

TIA.

Shanna..

Comment #6

Argh... alas, the resample is only working when I call the images from the admin side..

Sorry for all the posts. This is just very frustrating...

Comment #7

Are the resampled image names stored in the products table as products_image? Unless you are using another image mod, that is where it would be looking..

Hth,.

Matt..

Comment #8

Hi Matt,.

I thought the script to be placed in the html_output.php file took care of this. The php resample contribution didn't require any editing of DBs. Perhaps I am wrong?.

Shanna..

Comment #9

I am in dire need of assistance..

I am trying to keep my image proportions in the thumbnails. Unfortunately it is not working out too well for me. I have tried all of the contributions..

Recently I have stuck with the.

Automatic Thumbnail Creator 1.0.

Http://www.oscommerc...ntributions,841.

And the.

PHP Image Resample..

Http://www.oscommerc...ntributions,260.

Both are working flawlessly on the admin side. (which I could care less about) But on the catalog side... they don't work at all. My images are still squished. I really really need to get this working. I am using ms2-2..

I had an older iPage domain on the same server that was using an older version of osCommerce and the automatic thumbnail creator (not 1.0).

Http://www.oscommerc...tributions,1484.

Worked great. But that contribution makes my images disappear all together..

Re-install is not really an option at this point b/c one of my domains has hundreds of products uploaded already..

If anyone can help, I would be very grateful. I am at my wits end and I really need to get this fixed..

TIA.

Shanna..

Comment #10

Http://www.oscommerc...tributions,1854.

That should do exactly what you want it to...

Comment #11


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.