chrometweaks.org

Can't connect to iPage at all with any ftpclient?

Click Here To View All Answers...


Got a quick question: Can't connect to iPage at all with any ftpclient? Thanks in advance for any response. 2nd question I got is.. Hello.

I have modified ms2 oscommerce with various contributions.....some I have had to remove as they seem to conflict with my shop display. Suddenly my whole shop moves to the left and scrunches up all out of wack, but when you click on a product it seems to correct itself and displays 100% across the screen again. It appears to be when you first log on to the site..

I would prefer not to have the shop centred for this particular shop and I'm not sure where to look to correct the problem..

The last contribution was Dhtml coolmenu, everthing was working fine till then, and I would really like to use this contirubtion and the others I have tried as they all seem to be terrific and just what I have been looking for..

I do have WISIWYG ver 1.7 also installed...I'm not sure if this is conflicting with the other infobox contributions..

It would be appreciated if anyone could help me out with this one and being a newbie as oscommerce I am unsure what to do..

Thanking you all in advance.

Trap..

Comments (58)

I'm stumped. I'm not so sure what is the right answer to your question. I'll do some research in Google and get back to you if I bump into an useful answer. You should email the people at iPage as they probably could help you..

Comment #1

Thankyou for your prompt reply....the url below is my demo iPage site as I am a newbie I use this iPage site to play with new modules I install..

I have just removed the banner which now shows the cart displaying 100% except for the bottom part..

Maybe it was my banner manager in admin that was conflicting with the display? Would that be possible, however the problem only happened with some contributions and not others?.

For a newbie like myself it certainly is a challenge.

Http://www.boatingimpact.com/catalog.

Regards.

Trap..

Comment #2

You still have an issue with on first load the footer being out of place try this resolve.

PAGE DISPLAYS WRONG ON FIRST LOAD.

Catalog/includes/application_top.php.

On the line below <?php at the very beginning of the file, add.

Ini_set ( 'session.use_trans_sid', 0);.

Would you like to replace the banner and see if that issue can be resolved as well.

This post has been edited by.

241.

: 26 April 2004, 12:41..

Comment #3

I replaced the banner.....and it appears to be 100% displayed..

I can't thank you enough....I was at a loss what to do..

I really appreciate your help and your prompt response..

Regards.

Trap..

Comment #4

Steve,.

THANK YOU! THANK YOU! THANK YOU!.

I have been trying to remove the Language box in the right column for almost 6 hours! Your solution was perfect! I KNEW it had something to do with the session but I kept thinking I had messed-up something during my late-night coding session..

Thanks Again!.

Ken.

KC7RAD.

Coming Soon:.

Www.thepainstop.com..

Comment #5

Hello.

I have modified ms2 oscommerce with various contributions.....some I have had to remove as they seem to conflict with my shop display. Suddenly my whole shop moves to the left and scrunches up all out of wack, but when you click on a product it seems to correct itself and displays 100% across the screen again. It appears to be when you first log on to the site..

I would prefer not to have the shop centred for this particular shop and I'm not sure where to look to correct the problem..

The last contribution was Dhtml coolmenu, everthing was working fine till then, and I would really like to use this contirubtion and the others I have tried as they all seem to be terrific and just what I have been looking for..

I do have WISIWYG ver 1.7 also installed...I'm not sure if this is conflicting with the other infobox contributions..

It would be appreciated if anyone could help me out with this one and being a newbie as oscommerce I am unsure what to do..

Thanking you all in advance.

Trap..

Comment #6

Can you post a url to the iPage site so that we can see the issue..

Comment #7


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.