chrometweaks.org

Free iPage web host that has steady bandwidth?

Click Here To View All Answers...


My question is Free iPage web host that has steady bandwidth? Thanks in advance for any response. Second question of mine... Hi,.

My problem with the contribution:.

My Shop looks like broken, after the installation:.

Http://www.global-photos.net/catalog/.

When I want to insert the Product attribute in the admin area I get the following errot message:.

"1054 - Unknown column 'products_options_type' in 'field list'.

Insert into products_options (products_options_id, products_options_name, language_id, products_options_type) values ('6', '', '1', '0').

[TEP STOP]".

I hope somebody can help me.

LG Mike..

Comments (11)

I would like to know the answer too. Anyone here know what is the answer to your question. I'll do some Googling and get back to you if I discover an good answer. You should email the people at iPage as they probably know..

Comment #1

What must I reinstall?.

The complete oscommerce or the contribution?..

Comment #2

I reinstall the oscommerce shop and he looks like the first install, but the other problem exists:.

When I want to insert the Product attribute in the admin area I get the following errot message:.

"1054 - Unknown column 'products_options_type' in 'field list'.

Insert into products_options (products_options_id, products_options_name, language_id, products_options_type) values ('6', '', '1', '0').

[TEP STOP]".

I hope somebody can help me.

LG Mike..

Comment #3

Yep, looks like a sql query wasn't run to update your tables.....

Comment #4

Yes I add all sql entries but I get this error message..

Is there something wrong in the configure.php? Must I change the ID Numbers vor the language in the configure.php?..

Comment #5

Im still going with you missing something with your sql entries for your database. There are two diff files you need to run. Did you run them both?.

-Dennis..

Comment #6

Hi,.

Yes there was something mssing in my SQL database..

Another Problem:.

I can change the "Option Type" in the Admin Area, but when I select for example the type "checkbox" and update the product options, I didnt see the checkbox on my Product page. I see only the normal drop down Option Type..

Whatss wrong?.

Thanks for your answers.

Mike..

Comment #7

You've added the option to the product? It's a 2 stepper if you haven't. Add the option then scroll down, choose a product and apply the option to it there. Takes a litttle getting used to.

Iggy.

This post has been edited by.

Iggy.

: 17 October 2004, 18:06..

Comment #8

That is clear and I know this and I do this, but I get only a "Drop Down" Option Type on the product Site..

Comment #9

So you've added a check or radio button to your options, added it to a product and the check or radio option shows up as a dropdown?.

If that's the case run back through all the steps in adding the contrib and verify they're ok cause I'm stumped..

Anyone else have an idea here?.

Iggy..

Comment #10

Here the link to the shop:.

Http://www.global-photos.net/catalog/produ...&products;_id=28.

Theres only drop down menus...

Comment #11

I would swear up and down that has to be a config error. Seriously, run through the install again step by step. Check all the code very carefully. Diff the files. Other than that I really don't know what's going on there..

I can give you some assurance that it does work. Drop me an email ( ) and I'll zip them up and send them to you..

Iggy..

Comment #12


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.