chrometweaks.org

Having problems transferring domain name with iPage?

Click Here To View All Answers...


Got a question, hope someone can answer... Having problems transferring domain name with iPage? Hoping for any answer or 2. My 2nd question... I have two sets of images for all my products - one thumbnail, one regular size. Neither set is a standard size - they are either max height 100/400 or max width 100/400..

OSC only allows one image per product so I made all my regular size images 400x400 thinking this would solve the problem..

Now my thumbs are really distorted and really don't look good at all. Is there a way to have a separate image for the thumb and the main product image?.

Thanks for your help.... FYI - I've searched the tips and tricks forum and looked at the contributions but I'm not finding what I'm looking for..

Stace.

This post has been edited by.

Silgis.

: 22 March 2004, 21:28..

Comments (58)

That's a good question. I'm not sure what is the answer to your question. I'll do some investigation and get back to you if I got an decent answer. You should email the people at iPage as they probably could give you an answer..

Comment #1

Thanks, Tom. I did try that. Still looks yucky..

I did find something in contributions that looks like it could work..

Http://www.oscommerce.com/community/contri...ons,1953/page,5.

My only problem is that the popup just shows a blank window. It's finding the big image. Has anyone used this? Please, please, please..... this can't be that hard. I've tried everything I know.....

Thanks,.

Stace..

Comment #2

I used this with no problems:.

Http://www.oscommerc...tributions,1484.

See example at.

Here.

...

Comment #3

The pop-up will use the original image..

You should check out the many image contribs and maybe the one clint refers to above..

Tom..

Comment #4

I tried the automatic thumbnail contribution and couldn't get it to work. Awesome looking iPage site though, Clint!.

The code I'm trying to use is an image contribution. I just can't get it to work...

Comment #5

I have two sets of images for all my products - one thumbnail, one regular size. Neither set is a standard size - they are either max height 100/400 or max width 100/400..

OSC only allows one image per product so I made all my regular size images 400x400 thinking this would solve the problem..

Now my thumbs are really distorted and really don't look good at all. Is there a way to have a separate image for the thumb and the main product image?.

Thanks for your help.... FYI - I've searched the tips and tricks forum and looked at the contributions but I'm not finding what I'm looking for..

Stace.

This post has been edited by.

Silgis.

: 22 March 2004, 21:28..

Comment #6

Try the following settings with your 400x400 images.

Admin-Configuration->Images.

My settings are as follows:.

Small Image Width (blank, ie. null).

Small Image Height 100.

Heading Image Width (blank, null).

Heading Image Height 60.

Subcategory Image Width 0.

Subcategory Image Height 57.

Calculate Image Size true.

Image Required false.

HTH.

Tom..

Comment #7


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.