chrometweaks.org

Help, I just upgraded my iPage, do I have to redo all the pages again?

Click Here To View All Answers...


Got a question, hope someone can answer... Help, I just upgraded my iPage, do I have to redo all the pages again? Many thanks for any response. Another quick question... Hi,.

After changing the logo on my template, it was uploaded fine to my website..

Now I have added some pictures on my homepage but it just wont display on my website..

I've noticed that my images folder has another images folder within it and if I save anything from photoshop it saves to the sub images folder and not the root one..

Could this be the reason why my photos are not uploading?.

I appreciate any help..

Thanks..

Comments (58)

I'm stumped. I'm not so sure what is the answer to that question. I'll do some research and get back to you if I discover an answer. You should email the people at iPage as they probably can help you..

Comment #1

Css wont help you any with this.

What is your URL ? .

Nic..

Comment #2

Http://www.candygirl.comyr.com/osc/.

This is my url..

I got the store name to change but if you look to the right there is a big blank grey box that I have been trying to put photos in..

It originally came with a photo but I think I deleted it..

Thanks for yr help..

Comment #3

Didn't you receive documentation on how to populate this box when you purchased the template?..

Comment #4

This is a free template and no it didnt come with any information.

Thanks..

Comment #5

Hi,.

After changing the logo on my template, it was uploaded fine to my website..

Now I have added some pictures on my homepage but it just wont display on my website..

I've noticed that my images folder has another images folder within it and if I save anything from photoshop it saves to the sub images folder and not the root one..

Could this be the reason why my photos are not uploading?.

I appreciate any help..

Thanks..

Comment #6

It could be....

I have yet to get osCommerce actually installed (waiting for help from the forum) but perhaps you could check the CSS sheet. That should tell you where the logo file is located. If it's not going to the subdirectory you should be able to overwrite the path to point to your new logo..

Comment #7


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.