chrometweaks.org

How can you edit a website on iPage.com?

Click Here To View All Answers...


My 1st question is: How can you edit a website on iPage.com? Many thanks for any comment. My 2nd question... I'm having problems with a test install located at:.

Http://www.botterone...mmerce/catalog/.

The tables are not being built correctly. But when you refresh the page, it looks fine..

Any ideas?..

Comments (78)

I would like to know the answer too. Anyone here know what is the right answer to your question. I'll do some research and get back to you if I got an anything. You should email the people at iPage as they probably could answer your iPage question..

Comment #1

Hmmmmmm. Wonder why. What browsert are you using? Did you just load it, without refreshing? Well, I guess it WOULD be nice if it was something funny on my local machine....

Oh, PS: All the appropriate osCommerce copyright stuff will be on the final, not to worry, still a work in progress....

This post has been edited by.

JakeBottero.

: 26 April 2004, 03:34..

Comment #2

Nope, still doing it, can someone have a look?..

Comment #3

I see what you are talking about. Check your tags. In a brief review of your source code some tags are not being closed. This can cause problems like this...

Comment #4

I've looked over the code, all my tegs are good. Is there anything in the php code that would do this? All I did was add:.

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">.

 <tr>.

   <td width="26" background="./images/custom_images/left_frame.gif">.

   <img border="0" src="./images/custom_images/left_frame.gif" width="26" height="10"></td>.

   <td align="center" width="100%">.

Right after the <! header_eof //> and right before the <! body //>, and....

</td>.

   <td align="right" width="26" background="./images/custom_images/right_frame.gif">.

   <img border="0" src="./images/custom_images/right_frame.gif" width="26" height="10">.

 </td>.

 </tr>.

</table>.

Right after the <! body_eof //> and right before the <! footer //>.

All it does is box in the main body table inside another table that has the side graphics for the frame I put around it.....

Comment #5

I would like to have a look at your page.

But it is not possible... (user? password?).

I might have a similar problem like you.....

Comment #6

It really looks like the same problem..

Have a look here:.

Http://forums.oscomm...showtopic=91677.

THANKS!..

Comment #7

I'm having problems with a test install located at:.

Http://www.botterone...mmerce/catalog/.

The tables are not being built correctly. But when you refresh the page, it looks fine..

Any ideas?..

Comment #8

I just checked your link and it loaded fine for me. Looks great!..

Comment #9


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.