chrometweaks.org

How do I add a dropdown to my iPage.com website?

Click Here To View All Answers...


Got a question, hope someone can answer... How do I add a dropdown to my iPage.com website? Thanks in advance for any answer or 2. 2nd question I got is.. Hello everbody!.

I was checking the source code ( out of curiosity) of my iPage site pages. I found out that page content ( the one that I put in as category description) doesnt show up when I check the url through a spider simulator..

Also, when I try to view the source code using view- source function of the browser, nothing shows up ( normally note pad pops up with source code).

Does anyone have any idea whats going on?.

Dumb!..

Comments (68)

Good question... I dunno what is the answer to your question. I'll do some Googling and get back to you if I bump into an good answer. You should email the people at iPage as they probably know..

Comment #1

Awesome......thats what the problem is .....it shows up when I put www in the url..

(I was using the iPage domain name without www).

Now ..would spiders not be able to see the code ae well?.

This post has been edited by.

Dumb_question.

: 21 January 2004, 00:34..

Comment #2

I thought I got a little excited....

I am still having the problems even when I am using the full DNS address. Here is the link to my.

Site.

I have noticed a few things:.

When the link shows Sids, source code cant be opened.

If I remove the sid portion and refresh the page , I can look at the source code.

I am using the sid killer, so most of the time the URLs dont show the sids. But even without SIDs in the URL, I need to refresh the page before I can look at the code.

I have checked with various spider simulators...most of them read only the title and the link...no content at all..

Now google has indexed most of my pages within 3 week but isnt showing any content. this I am sure will affect the ranking..

I feel totally stuck here help would be appreciated...

Thank you..

Comment #3

Am I being ignored or are my questions too dumb!..

Comment #4

It seems your URL's are being incorrectly constructed..

What you are getting is.

Http://www.ativasati...dex.php/cPath/1.

When it should be value name pair as below...(goto this URL and you can view source.).

Http://www.ativasati...dex.php?cPath=1..

Comment #5

It is because I have SE safe URLs on..

I tried it with SE safe URLs off as well....still couldnt see the source could unless I refreshed the page..

I also noticed that when I click on this URL.

Http://www.ativasativa.com/index.php/cPath...bae12c03de0df74.

, google shows a page rank of 0 but when I click on the link within the cart the page PR=1 shows up.. Note When I click again , OSis disappears..

Any comments?.

Dumb Question.

This post has been edited by.

Dumb_question.

: 01 February 2004, 05:07..

Comment #6

Hello everbody!.

I was checking the source code ( out of curiosity) of my iPage site pages. I found out that page content ( the one that I put in as category description) doesnt show up when I check the url through a spider simulator..

Also, when I try to view the source code using view- source function of the browser, nothing shows up ( normally note pad pops up with source code).

Does anyone have any idea whats going on?.

Dumb!..

Comment #7

I had a similar problem that when I tried to go to the store via http://(IP Address), it would not show content, and no matter what I tried to configure OSC to load without DNS, it would not do it....so I guess OSC will not show content w/out DNS.....I hope this helps!..

Comment #8


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.