chrometweaks.org

How do I get started with my iPage account?

Click Here To View All Answers...


First off, How do I get started with my iPage account? Looking forward for any answer or 2. Another quick question... Hi everybody,.

I have installed osC 2.2 MS2 and added a no. of great contribs and now I found that whenever I add the 10th item and click the add-to-cart button, I got a blank screen with no response at all. I could only see the header portion on the screen. I had to press the back button on the MS IE to return back to the previous page, but the shopping cart on the right column showed the correct no of items. When I tried to access the shopping cart, I got a blank page except the header portion displaying on the top. I can proceed the checkout but I can't access the shopping cart..

Anyone has any ideas? I desperate need some help or clues to solve this problem. Anyone care to explain please. Thank you very much for your help...

Comments (118)

Good question... I dunno what is the right answer to your question. I'll do some Googling and get back to you if I discover an decent answer. You should email the people at iPage as they probably can help you..

Comment #1

Hi,.

Have you tried it with a different browser, like Netscape/Mozilla ? .

Peter..

Comment #2

Hi.

I have tested on Netscape and the shopping cart showed and the browser hanged..

There is no response at all. Any ideas?.

Anyone please help!!!..

Comment #3

Hi,.

Just try my luck here if any experience guru can help me. I have done all the steps about adding contrib into osC.... Well sometimes I miss something that I am not aware.... HELP! HELP!.

Anyone has such experience before?.

This post has been edited by.

Akkinmore.

: 06 May 2004, 15:32..

Comment #4

I am not sure I completely understand what is happening but it seems like you have installed a contribution that lets you add multiple products at a time and it is hanging up when you use it. If that is the case a good place to start looking for help is the support thread for that particular contribution in the contribution section of the forum. Someone else may well have had your problem already and a solution is just waiting for you..

If that is not what is going on they you might want to explain better what is causing your problem...

Comment #5

Hi Richard,.

The main problem is the contribs that I installed worked fine for me and I did some testing before I proceeded. When I installed all of them and do a complete tests and everything seems to work fine for me except three days ago, I fond such problem. Otherwise everything works perfectly fine and it makes me hard to trace what goes wrong..

Any ideas? Every time this problem starts when the shopping cart adds the 10th item (different items) and it hangs. I think it might be the session problem but I am not sure.....

This post has been edited by.

Akkinmore.

: 06 May 2004, 16:44..

Comment #6

Hi Shelly,.

I just discovered a similar problem on my checkout_confirmation.php page. What I found was that I had an extra bit of code like this:.

<?php.

   }.

?>.

Might also occur if there's an extra curly bracket out of place not wrapped in the php code as above..

Hope this helps you figure it out....

Terry..

Comment #7

Hi,.

From a post sometime back in 2002..

Peter..

Comment #8

Hi Peter.

I would very much appreciate that you can give me some ideas about my problem. I don't quite get it..

Thanks...

Comment #9

Hi,.

Line 63 of /catalog/includes/boxes/shopping_cart.php.

 new infoBox($info_box_contents);.

Just before this line add ............

Echo $cart_contents_string;.

Peter..

Comment #10

Hi everybody,.

I have installed osC 2.2 MS2 and added a no. of great contribs and now I found that whenever I add the 10th item and click the add-to-cart button, I got a blank screen with no response at all. I could only see the header portion on the screen. I had to press the back button on the MS IE to return back to the previous page, but the shopping cart on the right column showed the correct no of items. When I tried to access the shopping cart, I got a blank page except the header portion displaying on the top. I can proceed the checkout but I can't access the shopping cart..

Anyone has any ideas? I desperate need some help or clues to solve this problem. Anyone care to explain please. Thank you very much for your help...

Comment #11

Hi,.

I did not add any contrib on shopping_cart.php. May be something to do with the temp storage area. Any ideas?.

Please help me as I need to solve this problem ASAP. Thanks...

Comment #12


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.