chrometweaks.org

How do I list my iPage personal webpage in yahoo search?

Click Here To View All Answers...


Got a quick question: How do I list my iPage personal webpage in yahoo search? Hoping for any answer or 2. Another question... NEWBIE..sorry.

When I first installed there was a "bestway' shipping and you could choose credit card as a payment option. Now that I have the ADMIN pages working by editing the config.php, they are no longer there in the store and under MODULES there is nothing listed and when you click the INSTALL button nothing happens except a page refresh..

Can someone tell me what I broke please?..

Comments (58)

Good question... I dunno what is the right answer. I'll do some research in Google and get back to you if I find an good answer. You should email the people at iPage as they probably could give you an answer..

Comment #1

One more thing:.

I get this error when trying to configure products:.

Error: Catalog images directory does not exist: /catalog/images/.

The folder does exist and all the default images are showing up...

Comment #2

I am having this exact problem, anyone know what could be wrong??.

This post has been edited by.

Moger.

: 14 March 2009, 15:52..

Comment #3

I had the exact same problem, and I am not sure why it happened, but I was able to fix it by playing with the admin configure file, that is, catalog/admin/includes/configure.php..

I had to set the paths as:.

Define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', '../images/');.

Define('DIR_FS_CATALOG_IMAGES', '../images/');.

Define('DIR_FS_CATALOG_MODULES', '../includes/modules/');.

If that doesn't do the trick, play around with the paths. For some strange reason the admin is not recognizing the path to your folders. THis never happened to me until I switched to osc 2.2RC2a..

Of course, make sure all the permissions are correct for the folders and files, and that the modules are installed....

Hope this helps!..

Comment #4

One more thing... I noticed that other things weren't working properly after installing contributions. If this is also your case, I'd suggest re-installing the configure files, because mine somehow got corrupted and now that I've re-installed them everything works as it should have from the start. Now there is no need to change the paths or anything..

You don't have to re-upload everything, just the catalog/includes/configure.php and catalog/admin/includes/configure.php that you got from the osc package, and the install folder. If you've already added products, etc., export your database and save it in your computer. Then install osc with the install folder and then drop and import your database. This should fix things..

This post has been edited by.

Jailaxmi.

: 16 March 2009, 14:05..

Comment #5

NEWBIE..sorry.

When I first installed there was a "bestway' shipping and you could choose credit card as a payment option. Now that I have the ADMIN pages working by editing the config.php, they are no longer there in the store and under MODULES there is nothing listed and when you click the INSTALL button nothing happens except a page refresh..

Can someone tell me what I broke please?..

Comment #6

NOTE: Listed on page.

Module Directory: /catalog/includes/modules/payment/.

Module Directory: /catalog/includes/modules/shipping/.

Module Directory: /catalog/includes/modules/order_total/.

Are these correct?..

Comment #7


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.