chrometweaks.org

How do I shut down a iPage webpage I've lost the password for?

Click Here To View All Answers...


First question I got is How do I shut down a iPage webpage I've lost the password for? Looking forward for any comment. Second question of mine... Hello! I am new to osCommerce, and although I have my iPage site up, I have several problems that I can't seem to figure out how to fix. I have spent time trying to read this forum for days now looking for the answers I need, and now my head and my eyes hurt. So I thought I would just open a topic and start asking for help one problem at a time, and hope someone will help me out..

First problem is that my "Create an account" and "Log yourself in" links on the index page do not work. The only thing I get is the blank Internet Explorer cannot display the webpage message. How do I fix this so my customers can create their accounts?.

Website address -.

Http://morganscentsations.i247.biz/.

Any help you can give me will be greatly appreciated!.

Sincerely,.

Heather..

Comments (48)

I would like to know the answer too. Anyone here know what is the right answer. I'll do some investigation and get back to you if I discover an answer. You should email the people at iPage as they probably could help you..

Comment #1

Thank you so much Nic! That was a simple enough fix, and now not only do those links work, but my other problem seems to be fixed too. Still need to do some more checking but at least now don't get a page not found for my checkout also. Thank you so very much for the help. I will definately be back if I find more problems..

Heather..

Comment #2

I'm Back! The next problem I have found is probably a simple fix also, because I apparently changed the color once but can't remember or find where to change it again. On my prooduct pages my price and quantities are not showing, because they are the same color as the purple background, so I either need to change the found for those or change the background color to black..

Any ideas?..

Comment #3

Nevermind I finally located the code I needed to change and everything is fixed and working great! Thanks for the help..

Heather..

Comment #4

Hello! I am new to osCommerce, and although I have my iPage site up, I have several problems that I can't seem to figure out how to fix. I have spent time trying to read this forum for days now looking for the answers I need, and now my head and my eyes hurt. So I thought I would just open a topic and start asking for help one problem at a time, and hope someone will help me out..

First problem is that my "Create an account" and "Log yourself in" links on the index page do not work. The only thing I get is the blank Internet Explorer cannot display the webpage message. How do I fix this so my customers can create their accounts?.

Website address -.

Http://morganscentsations.i247.biz/.

Any help you can give me will be greatly appreciated!.

Sincerely,.

Heather..

Comment #5

Do you have a SSL cert installed?.

The reason for this is that they are SSL pages and in your configure.php files you have SSL set to true..

If you do not have SSL.

Go to.

Includes / configure.php open it and change ssl true to false.

In admin / includes / configure.php to the same..

Nic..

Comment #6


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.