chrometweaks.org

How do I stop spam sending me to sites like http://www.iPage.com/v_gonoros?

Click Here To View All Answers...


First off, How do I stop spam sending me to sites like http://www.iPage.com/v_gonoros? Thanks for any answer. Second question of mine... I'm new here as you can see. Great forum. I did alot of searches but couldn't really get a good answer to why this keeps happening..

If I click Login, Create new account, My Account, Checkout and I'm sure a few others I keep getting error messages..

Here is a few....

Not Found.

The requested URL /checkout_shipping.php was not found on this server..

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request..

Apache/1.3.37 Server at secure24.inmotionhosting.com Port 443.

Not Found.

The requested URL /account.php was not found on this server..

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request..

Apache/1.3.37 Server at secure24.inmotionhosting.com Port 443.

Not Found.

The requested URL /login.php was not found on this server..

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request..

Apache/1.3.37 Server at secure24.inmotionhosting.com Port 443.

I don't understand why this is happening...

Comments (8)

I'm stumped. I'm not so sure what is the answer to that question. I'll do some poking around and get back to you if I bump into an useful answer. You should email the people at iPage as they probably could help you..

Comment #1

Standard. It was part of the iPage hosting package..

Only thing I installed was the Paypal standard add-on. It's not complete yet though..

I can't even remember all that I changed. Most of the stuff I did was adding products and images..

Not that I remember...

Comment #2

Check to see if the file checkout_shipping.php is in your catalog directory..

You may want to comsider downloading osc from here (blue solutions tab at the top of the page, then downloads). It is easy to install and will be current...

Comment #3

Yep. It's there..

<?php.

/*.

$Id: shipping.php 1739 2007-12-20 00:52:16Z hpdl $.

OsCommerce, Open Source E-Commerce Solutions.

[url="http://www.oscommerce.com"]http://www.oscommerce.com[/url].

Copyright © 2003 osCommerce.

Released under the GNU General Public License.

*/.

Require('includes/application_top.php');.

Require(DIR_WS_LANGUAGES$language'/'FILENAME_SHIPPING);.

$breadcrumb->add(NAVBAR_TITLE, tep_href_link(FILENAME_SHIPPING));.

?>.

<!doctype html public "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">.

<html <?php echo HTML_PARAMS; ?>>.

<head>.

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<?php echo CHARSET; ?>">.

<title><?php echo TITLE; ?></title>.

<base href="<?php echo (($request_type == 'SSL') ? HTTPS_SERVER : HTTP_SERVER)DIR_WS_CATALOG; ?>">.

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="stylesheet.css">.

</head>.

<body marginwidth="0" marginheight="0" topmargin="0" bottommargin="0" leftmargin="0" rightmargin="0">.

<! header //>.

<?php require(DIR_WS_INCLUDES'header.php'); ?>.

<! header_eof //>.

<! body //>.

<table border="0" width="100%" cellspacing="3" cellpadding="3">.

<tr>.

<td width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" valign="top"><table border="0" width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" cellspacing="0" cellpadding="2">.

<! left_navigation //>.

<?php require(DIR_WS_INCLUDES'column_left.php'); ?>.

<! left_navigation_eof //>.

</table></td>.

<! body_text //>.

<td width="100%" valign="top"><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">.

<tr>.

<td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">.

<tr>.

<td class="pageHeading"><?php echo HEADING_TITLE; ?></td>.

<td class="pageHeading" align="right"><?php echo tep_image(DIR_WS_IMAGES'table_background_specials.gif', HEADING_TITLE, HEADING_IMAGE_WIDTH, HEADING_IMAGE_HEIGHT); ?></td>.

</tr>.

</table></td>.

</tr>.

<tr>.

<td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td>.

</tr>.

<tr>.

<td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">.

<tr>.

<td class="main"><?php echo TEXT_INFORMATION; ?></td>.

</tr>.

</table></td>.

</tr>.

<tr>.

<td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td>.

</tr>.

<tr>.

<td><table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="infoBox">.

<tr class="infoBoxContents">.

<td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">.

<tr>.

<td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td>.

<td align="right"><?php echo '<a href="'tep_href_link(FILENAME_DEFAULT)'">'tep_image_button('button_continue.gif', IMAGE_BUTTON_CONTINUE)'</a>'; ?></td>.

<td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td>.

</tr>.

</table></td>.

</tr>.

</table></td>.

</tr>.

</table></td>.

<! body_text_eof //>.

<td width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" valign="top"><table border="0" width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" cellspacing="0" cellpadding="2">.

<! right_navigation //>.

<?php require(DIR_WS_INCLUDES'column_right.php'); ?>.

<! right_navigation_eof //>.

</table></td>.

</tr>.

</table>.

<! body_eof //>.

<! footer //>.

<?php require(DIR_WS_INCLUDES'footer.php'); ?>.

<! footer_eof //>.

<br>.

</body>.

</html>.

<?php require(DIR_WS_INCLUDES'application_bottom.php'); ?>..

Comment #4

OK, have a look at your includes/configure.php files and see if the url is correct, but do not paste your database info...

Comment #5

Ok. Now the only problem I can see is the actual iPage domain for the store is a 'subdomain' and define('HTTP_SERVER' has the correct iPage domain but define('HTTPS_SERVER', goes to the primary domain. Might this be the problem?.

Not sure what you meant by not posting my database info? I can take all of that out and post it if that will help...

Comment #6

That is possibly the problem..

The configure.php file has your database name, username, and password. You do not want to post that info...

Comment #7

Ok. I changed it to the part that had the main iPage domain to the subdomain and I got a security error..

Secure Connection Failed.

Sub.domain.com uses an invalid security certificate..

The certificate is only valid for secure24.inmotionhosting.com.

(Error code: ssl_error_bad_cert_domain).

* This could be a problem with the server's configuration, or it could be someone trying to impersonate the server..

* If you have connected to this server successfully in the past, the error may be temporary, and you can try again later..

Or you can add an exception..

Comment #8

Alright. I just uninstalled it and will just start over from scratch. I must have messed with something I shouldn't have and that's what killed it. Works fine with a clean install...

Comment #9


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.