chrometweaks.org

How to forward a subdomain to another web hosting in iPage?

Click Here To View All Answers...


Quick question: How to forward a subdomain to another web hosting in iPage? Thanks for any comment. My 2nd question... Hello Everyone,.

I have found a place online where I was given php with MYSQL plus some other awesome features including fully loaded control Panel with 120MB of space and free iPage hosting to pretty much have a iPage website online all for free..

Now since I've never installed OSCommerce from scratch myself before, I have decided to do it this time and see what it is like..

I downloaded the latest version MS2 and installed it .. All went through just fine..

Now there is something that I do not understand..

When I select let's say a product and click on buy, I can see the product in my cart with all the buttons at the bottom like it should..

I click on checkout and go through the sign in process. Now here comes the problem..

When I login, instead of continuing with my order, it automatically says :<< Your shopping cart is empty>> and give me a continue button which when I click on, take me back to the index page and log me off as if I never signed in..

Please take a look for yourself by clicking:.

HERE.

..

I have also noticed something that is either I am not sure if I did downloaded the right version of oscommerce but in the MS2 that I have, some files are missing I mean compare to the version of OSCommerce I have on my other website..

Such as: account edit process with some other but I cannot remember them right now..

I noticed it when I was trying to install a contribution and saw that I didn't have certain file so I couldn't install the contributions..

Is it just me or that's how the new version is:.

Thanks in advance...

Comments (118)

That's a good question. I'm not sure what is the answer to that question. I'll do some Googling and get back to you if I find an answer. You should email the people at iPage as they probably can answer it..

Comment #1

I am not sure what you mean but this is what's in my configure.php :.

What do you think is wrong in this?.

The path I see them are set to this: (/).

Should that be changed to something else?.

Thanks again for your time...

Comment #2

Believe this line:.

Define('HTTPS_SERVER', 'https://ssl.perfora.net');.

Should reflect the full path to your shared certificate:.

Define('HTTPS_SERVER', 'https://ssl.perfora.net/benmardesign.com');.

Also think this:.

Define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'benmardesign.com');.

Should be:.

Define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'ssl.perfora.net/benmardesign.com').

Hope this works,.

Jason..

Comment #3

Hello Jason,.

I did what you suggested however, I get this error and says page not found..

Then, when I look in my browser, I get this long address which show the benmardesign twice in it :.

Https://ssl.perfora.net/benmardesign.com/be...f60fd0da6fa0d8d.

It seem it get duplicated..

So that didn't work...

Comment #4

Try using this account I created to see what I mean about not continuing with the order but rather logging me out..

Log in using:.

Password: code1536..

Comment #5

Are you using two catalogs.

Define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');.

Define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/benmardesign.com/');.

Try.

Define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');.

Define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/');.

I ask because some shared iPage hosting ask that you store files in htdocs and.

This post has been edited by.

241.

: 22 March 2004, 18:12..

Comment #6

I was able to create an account and place an order..

I selected product first, then created an account and the product was still there..

Sorry I had to place an order. I didn't complete it (checkout), but it was the only way I knew to see if it was working. You can delete the order..

Jason..

Comment #7

No worries at all..

This is a test iPage site anyway.. so no biggie..

It is exactly what I was saying: You cannot get pass the shopping cart , at least I cant. When I try to, it takes me back on a loop to the index page and log me off all the time. I disabled my norton auto-protect but that wasn't it..

It is so strange. When I click on << Log yourself in >> on the index page, it automatically recognizes me as a customer but will net let me get pass the shopping cart..

I just do not have ANY idea as of what is going on. I did everything you guys suggested but still it is just not working..

And also, I was asked if I had 2 catalogs, the answer is " NO" I do not..

Thanks again..

I really appreciate your time and help folks...

Comment #8

Try emptying your cache and trying it again. I got all the way to the PayPal screen..

Jason..

Comment #9

Why is your SSL server one name and the HTTPS Cookie iPage domain different?.

 define('HTTPS_SERVER', 'https://ssl.perfora.net'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers.

 define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure?.

 define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'benmardesign.com');.

 define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'benmardesign.com');.

They should be the same such as:.

 define('HTTPS_SERVER', 'https://ssl.perfora.net'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers.

 define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure?.

 define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'benmardesign.com');.

 define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'ssl.perfora.net');.

Or.....

 define('HTTPS_SERVER', 'https://benmardesign.com'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers.

 define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure?.

 define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'benmardesign.com');.

 define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'benmardesign.com');..

Comment #10

I had the same problem !.

Overcame it by changing the HTTPS cookie iPage domain to my SSL + login as below:.

Define('HTTPS_SERVER', 'https://Secure server eg. xxx.com/~Your Login'); // eg,.

Https://localhost.

- should not be empty for productive servers.

Define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure?.

Define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'http://regencywebdesign.eu.com');.

Define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'https://regencywebdesign.eu.com');.

Define('HTTP_COOKIE_PATH', '/catalog/');.

Define('HTTPS_COOKIE_PATH', 'http://Secure server eg. xxx.com/~Your Login');.

Define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/catalog/');.

Define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/catalog/');.

Define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');.

Define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES'icons/');.

[/QUOTE].

This cured my problem. My secure server is also a different address to my main site..

Good luck!.

G..

Comment #11

Hello Everyone,.

I have found a place online where I was given php with MYSQL plus some other awesome features including fully loaded control Panel with 120MB of space and free iPage hosting to pretty much have a iPage website online all for free..

Now since I've never installed OSCommerce from scratch myself before, I have decided to do it this time and see what it is like..

I downloaded the latest version MS2 and installed it .. All went through just fine..

Now there is something that I do not understand..

When I select let's say a product and click on buy, I can see the product in my cart with all the buttons at the bottom like it should..

I click on checkout and go through the sign in process. Now here comes the problem..

When I login, instead of continuing with my order, it automatically says :<< Your shopping cart is empty>> and give me a continue button which when I click on, take me back to the index page and log me off as if I never signed in..

Please take a look for yourself by clicking:.

HERE.

..

I have also noticed something that is either I am not sure if I did downloaded the right version of oscommerce but in the MS2 that I have, some files are missing I mean compare to the version of OSCommerce I have on my other website..

Such as: account edit process with some other but I cannot remember them right now..

I noticed it when I was trying to install a contribution and saw that I didn't have certain file so I couldn't install the contributions..

Is it just me or that's how the new version is:.

Thanks in advance...

Comment #12

Check your settings for sessions and your cookie paths and domains in your config.php files as the issue seems to be going in and out of SSL.

You can check the version in includes/application_top.php.

This post has been edited by.

241.

: 22 March 2004, 17:20..

Comment #13


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.