chrometweaks.org

How to get a Flash file to work on a iPage Linux server?

Click Here To View All Answers...


First off, How to get a Flash file to work on a iPage Linux server? Many thanks for any answer. Second question.. I use the google toolbar to check if my page is in google index and I get that error like this ....

Fatal error: Failed opening required 'includes/languages/.php' (include_path='') in /home/sites/site49/web/catalog/includes/application_top.php on line 273.

I use ms1creload5 I have a index.htm where there is a javascript redirection towards catalog/default.php.

Thanks in advance..

Comments (78)

I'm stumped. I'm not so sure what is the right answer to your question. I'll do some investigation and get back to you if I bump into an decent answer. You should email the people at iPage as they probably could answer your iPage question..

Comment #1

We have the same problem,.

So basically all our google listing & searching is screwed..

The iPage site works fine with a standard browser..

However the google spider does not have a language.

I can find no way (after 10 hours so far) of forcing a language....

It's in here somewhere :.

* application_top.php.

If (($osC_Session->exists('language') == false) || isset($_GET['language'])) {.

Include(DIR_WS_CLASSES'language.php');.

$lng = new language;.

If (isset($_GET['language']) && tep_not_null($_GET['language'])) {.

$lng->set_language($_GET['language']);.

} else {.

$lng->get_browser_language();.

}.

$osC_Session->set('language', $lng->language['directory']);.

$osC_Session->set('languages_id', $lng->language['id']);.

* language.php.

Function set_language($language) {.

If ( (tep_not_null($language)) && (isset($this->catalog_languages[$language])) ) {.

$this->language = $this->catalog_languages[$language];.

}.

Else {.

$this->language = $this->catalog_languages[DEFAULT_LANGUAGE];.

}.

}.

Function get_browser_language() {.

$this->browser_languages = explode(',', getenv('HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'));.

For ($i=0, $n=sizeof($this->browser_languages); $i<$n; $i++) {.

Reset($this->languages);.

While (list($key, $value) = each($this->languages)) {.

If (eregi('^('$value')(;q=[0-9]\\.[0-9])?$', $this->browser_languages[$i]) && isset($this->catalog_languages[$key])) {.

$this->language = $this->catalog_languages[$key];.

Break 2;.

}.

}.

}.

}.

Help !..

Comment #2

Try this iPage site for a bit more support.

Www.phesis.co.uk..

Comment #3

Me I change this I and I wait tht google come back to see if it's work.

Ligne 273 application_top.php.

Require(DIR_WS_LANGUAGES. 'french.php'); instead of.

// require(DIR_WS_LANGUAGES$language'.php');.

I told him to take french always instead of nothing because it doesnt know what language so I wait and see..

Comment #4

I have MS2 installed, w/o any spider killer, sid killer, nada. My google listings are fine..

-jared..

Comment #5

I did the same thing Fred is suggesting. Since my iPage site is only in one language I manually added that language name to all pages which Google choked on. It is in more than the index page, so be sure to check all pages (I believe there were about 4 pages I changed, give or take 2)..

Google has reindexed my main page fine, I verify this by checking the cached version of the page Google has. It has been updated. I am not seeing google make it to my other pages. Not sure if there is something else causing a problem or if I just need to wait longer. I guess time will tell....

Jared: Are you having any problems with Google indexing and including SIDs? Before I turned the SIDs off for robots I was indexed fine, but in the pursuit of perfection I caused more problems..

-Mark..

Comment #6

Not that I can see so far. try searching for:.

Making memories charmed plaques.

Or.

Making memories charmed frames.

And you can see that google lists no SIDs on my site, www.croppinparadise.com ..

-jared..

Comment #7

I use the google toolbar to check if my page is in google index and I get that error like this ....

Fatal error: Failed opening required 'includes/languages/.php' (include_path='') in /home/sites/site49/web/catalog/includes/application_top.php on line 273.

I use ms1creload5 I have a index.htm where there is a javascript redirection towards catalog/default.php.

Thanks in advance..

Comment #8

1) you'll probably not get a lot of support for custom distributions like "reloaded" in the main osC forums.

2) if my memory serves me well, the googlebot doesn't like javascript redirects (or redirects at all) very well..

-jared..

Comment #9


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.