chrometweaks.org

I can't publish my site on iPage?

Click Here To View All Answers...


My 1st question is: I can't publish my site on iPage? Many thanks for any answer or 2. Another question... My iPage site under Mozilla and Netscape browser is rendered incorrectly in English.

Instead Hungarian language I set. It is doing OK in Explorer. Is it an osCommerce bug? Is it possible to fix?.

Andrew..

Comments (78)

Good question... I dunno what is the right answer to your question. I'll do some investigation and get back to you if I bump into an answer. You should email the people at iPage as they probably can answer it..

Comment #1

Mozilla > edit > preferences > languages > add > hungarian > delete all others.

Now that was not diffcult, was it ..

Or if you have only hungarian:.

Delete in /admin all other languages.

Or look at:.

/includes/languages/hungarion/hungarian.php (?).

And change some lines in the top section..

Comment #2

Maybe this helps:.

In "includes/application_top.php" approx line 280.

Change:.

$lng->get_browser_language();.

To:.

// $lng->get_browser_language();.

[Dutch]dat bedoelt ie toch John? Of dacht jij van niet?[/Dutch]..

Comment #3

Paulm2003: thanks it works!.

I still have a bug in mozilla:.

The product pictures seems broken only one of nine rendered by the browser..

Andras..

Comment #4

Glad it helped.

Note: by default osC uses the language which is set in the browser as preferred "browse language". Your IE has Hungarian set as preferred, your Moz/Netscape uses English as preferred language. (So it isn't a bug, it's a feature.

).

Strange, I'm sure I have had that problem too. Only I don't remember exactly what is was. I think there was something with the images itself, somehow they were corrupted (at uploading?). Indeed IE displayed the images correctly (may be from cache?)..

@John nogmaals bedankt voor die "taaltip".

This post has been edited by.

Paulm2003.

: 06 March 2004, 16:36..

Comment #5

You posted it at forums.oscommerce.nl (actually somebody else posted the tip and you replied with an even easyer tip = the one I posted here).

[ducth]ik weet echt zeker dat ik 'm van jou heb [/dutch]..

Comment #6

I see the note now, somewhere in the dungeon :-)..

Comment #7

My iPage site under Mozilla and Netscape browser is rendered incorrectly in English.

Instead Hungarian language I set. It is doing OK in Explorer. Is it an osCommerce bug? Is it possible to fix?.

Andrew..

Comment #8

Any suggestion? I think this is a very important problem. Hey experts where are you?..

Comment #9


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.