chrometweaks.org

iPage.com/norbertsphotos this is my website please check it out?

Click Here To View All Answers...


First question I got is iPage.com/norbertsphotos this is my website please check it out? Hoping for any answer or 2. Another question I got... I have an OSC installation at www.redbeartrading.com/osc. It works great with one exception. Any time it switches over to SSL mode, images don't display. If I right-click and say "View Image", it shows up fine, and when I go back to the page the image is there.

I don't get the broken image box, simply no image shows up, only the ALT text.

Go to my store and click on the "My Account" link and see for yourself. The images don't appear. Same thing if I use https for the admin. But I don't need admin to be in https as I have a strong password protected directory for it..

I have poured through countless posts here in vain trying to find the definitive answer, but nothing has helped. Here are the appropriate lines from my two config files (my install is in a directory called "osc", not "catalog"):.

Osc/includes/configure.php:.

Define('HTTP_SERVER', 'http://www.redbeartrading.com'); // eg,.

Http://localhost.

- should not be empty for productive servers.

Define('HTTPS_SERVER', 'https://redbeartrading.com'); // eg,.

Https://localhost.

- should not be empty for productive servers.

Define('ENABLE_SSL', 'true'); // secure webserver for checkout procedure?.

Define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'http://www.redbeartrading.com/');.

Define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'http://redbeartrading.com/');.

Define('HTTP_COOKIE_PATH', '/osc/');.

Define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/osc/');.

Define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/osc/');.

Define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/osc/');.

Define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');.

Define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES'icons/');.

Define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');.

AND.

Admin/includes/configure.php:.

Define('HTTP_SERVER', 'http://www.redbeartrading.com/osc/');.

Define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://www.redbeartrading.com/osc');.

Define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'https://redbeartrading.com/osc');.

Define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'true'); // secure webserver for catalog module.

Define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', '/home2/redbeart/public_html/');.

My SSL certificate is configured for.

Https://redbeartrading.com.

, NOT www.redbeartrading.com.

I'm on one of webhostingbuz.com's Linux servers. It's their install of OSC. I'm at a complete loss. Everything works fine EXCEPT this image thing. It's making me long for the days prior to the discovery of electricity..

Of course, any help would be very highly appreciated..

TIA,.

Dave Skowron..

Comments (20)

Good question... I dunno what is the right answer. I'll do some Googling and get back to you if I discover an anything. You should email the people at iPage as they probably know..

Comment #1

Sorry, but that ain't it. Changing the perms didn't do anything. If you go to www.redbeartrading.com/osc/images and click on any of the images they show. Just to be sure I chmodded one of them to 777 and it still doesn't show in the checkout screens. It's the file called header_checkout.gif. No dice still. I appreciate your help though...

Comment #2

B.S.!.

Put this in your pipe and smoke it:.

Https://redbeartrading.com/osc/images/account_personal.gif.

Click that link...

Comment #3

Hmm.Well, click this one:.

Https://redbeartradi...er_checkout.gif.

Same place, same problem...

Comment #4

Well DOH!.

That's what I said - permission problem...

Comment #5

I'd say this is something you should discuss with your host..

If you can't directly access images thru the browser (even on the HTTPS side) it's a server/setup/permission problem (IMHO)..

Nothing at all to do with osC...

Comment #6

Thing is, the image that CAN be viewed is one of the ones that ISN'T showing up in the checkout. Perms are 777 just to be sure. Still no go..

The iPage hosting company is full of idiots who try and blame the people who wrote OSC...

Comment #7

Look in your webhost control panel..

There may be something called ".

Hotlinking Protection.

"..

If it's on, turn it off..

This is just a hunch..

Maybe it isn't the problem..

This post has been edited by.

Germ.

: 18 November 2008, 02:14..

Comment #8

And for these:.

Define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'http://www.redbeartrading.com/');.

Define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'http://redbeartrading.com/');.

Try:.

Define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'http://www.redbeartrading.com');.

Define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'https://redbeartrading.com');.

That may not help the image problem...

Comment #9

Man, I came to the same conclusion about the hotlink protection. I added the https iPage domain and it worked. I had already added the non-SSL url thinking that it is the same thing..

Thanks for the help - I really appreciate it and I hope that other people can get benefit from this. It was a huge lesson learned for me...

Comment #10

I have an OSC installation at www.redbeartrading.com/osc. It works great with one exception. Any time it switches over to SSL mode, images don't display. If I right-click and say "View Image", it shows up fine, and when I go back to the page the image is there. If I do it again with a different image, then THAT image shows up and the last one goes away. I don't get the broken image box, simply no image shows up, only the ALT text.

Go to my store and click on the "My Account" link and see for yourself. The images don't appear. Same thing if I use https for the admin. But I don't need admin to be in https as I have a strong password protected directory for it..

I have poured through countless posts here in vain trying to find the definitive answer, but nothing has helped. Here are the appropriate lines from my two config files (my install is in a directory called "osc", not "catalog"):.

Osc/includes/configure.php:.

Define('HTTP_SERVER', 'http://www.redbeartrading.com'); // eg,.

Http://localhost.

- should not be empty for productive servers.

Define('HTTPS_SERVER', 'https://redbeartrading.com'); // eg,.

Https://localhost.

- should not be empty for productive servers.

Define('ENABLE_SSL', 'true'); // secure webserver for checkout procedure?.

Define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'http://www.redbeartrading.com/');.

Define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'http://redbeartrading.com/');.

Define('HTTP_COOKIE_PATH', '/osc/');.

Define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/osc/');.

Define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/osc/');.

Define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/osc/');.

Define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');.

Define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES'icons/');.

Define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');.

AND.

Admin/includes/configure.php:.

Define('HTTP_SERVER', 'http://www.redbeartrading.com/osc/');.

Define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://www.redbeartrading.com/osc');.

Define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'https://redbeartrading.com/osc');.

Define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'true'); // secure webserver for catalog module.

Define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', '/home2/redbeart/public_html/');.

My SSL certificate is configured for.

Https://redbeartrading.com.

, NOT www.redbeartrading.com.

I'm on one of webhostingbuz.com's Linux servers. It's their install of OSC. I'm at a complete loss. Everything works fine EXCEPT this image thing. It's making me long for the days prior to the discovery of electricity..

Of course, any help would be very highly appreciated..

TIA,.

Dave Skowron..

Comment #11

Permission problem..

Go to.

Https://yourdomain.com/images.

Click on any image...

Comment #12


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.