chrometweaks.org

My yahoo iPage site is added to google but it won show when searching google.?

Click Here To View All Answers...


First question I have is My yahoo iPage site is added to google but it won show when searching google.? Thanks for any answer. Another question on my mind: Hi.

I was in my admin panel and foolishly deleted all languages and after that I cannot log into my iPage site at all and this message comes up? Does anyone have any suggestions?.

Thank you very much.

Sue.

PrettiestGarden.com.

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'includes/languages/.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/pretty/public_html/includes/application_top.php on line 268..

Comments (9)

That's a good question. I'm not sure what is the answer. I'll do some poking around and get back to you if I got an decent answer. You should email the people at iPage as they probably can answer it..

Comment #1

Hi FWR Media.

Thank you for your reply. I tried the /catalog (ue) and no luck. There is no backup yet. I really am at a loss. Do you think that I will need to creat a whole new site?.

Thank you for your assisstance, I appreciate your suggestions..

Sue..

Comment #2

I read to quick..

The problem is.

Includes/languages/.php.

Between the / and the .php should be the word english ...

Includes/languages/english.php.

This means that your languages are not setting correctly. Check if register_long_arrays is on in your php settings...

Comment #3

Failed opening required 'includes/languages/.php'.

Has come as $language = '' no value..

So You need to chek the admin for whats the languages placed in admin..

What is default language..

Also apply register globals patch..

Or in application_top.php.

$language = $lng->language['directory'];.

$languages_id = $lng->language['id'];.

To.

$language = english;.

$languages_id = en;.

Satish..

Comment #4

Don't apply any patches just yet and certainly don't hardcode $language or $languages_id..

Post back the php settings please...

Comment #5

Hi Satish.

Thank you for your suggestion. I had deleted "English" from my admin panel and this what started this. I am unable to access my iPage site through the admin panel or any other way I have tried. If I can get in to it then I can change it back..

Hi FWR Media.

Thank you for your repy. I am unable to enter the iPage site "no matter what I try to enter with"I am a little cofused with the "Check if register_long_arrays is on in your php settings" How would I do that?.

Thank you.

Sue..

Comment #6

Make a file called phpinfo.php.

Put into it the following ...

<?php.

Phpinfo();.

?>.

#save it and upload it to your web root (public_html?).

Browse to.

Http://www.mysite.com/phpinfo.php.

When it loads search for register_long_arrays it will be set on or off (needs to be on)..

Comment #7

Hi FWR.

I will try that. Thank you for your advice..

Sue.

I will f..

Comment #8

Hi FWR.

I managed to get into the phpinfo.com file and there is a lot of info there but did not see _long_arrays or any way I can switch language (English) on or off. Is there a back door way of entering my iPage site thru OScommerce? All would be well if I could just get in..

Do you or anyone else have any other suggestions? I appreciate your help..

Thank you.

Sue..

Comment #9

Special thank you FWR Media UK and Satish for your help. My problemm has been resolved, but it was scary for awhile..

Thank you.

Sue..

Comment #10


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.