chrometweaks.org

Once I have a domain name, and have chosen a iPage hosting service - then what?

Click Here To View All Answers...


Question I have... Once I have a domain name, and have chosen a iPage hosting service - then what? Looking forward for any answer or 2. Another quick question... I am working on a store for client and cannot get ANY of the mods to work for adding additional images to a product short of html coding them into the product description......

I thought I had some of them working at one point or another, I didn't get any errors but when I went to check the product the additional images weren't there, not even little red x's.

Anyone know of a mod I can use on MS2x that will allow me to add additional images ????..

Comments (68)

Hmm... I need to find out myself. I don't know what is the right answer. I'll do some research and get back to you if I discover an answer. You should email the people at iPage as they probably could assist you..

Comment #1

If you have them in anywhere other than the images folder, you need to have the properties of the directories at 777 (set the pics to 777 for that matter). if you want different directories, put them underneath images and have everything at 777 in there...

Comment #2

The image folder and images are all set to 777 and still nothin.......

When I click on the properties for the image that should be there, it just points to the image directory with no file name at all..

This is frustrating as hell.........

Comment #3

Something must be missing, just takes reading the instructions again to find out what got put in the wrong spot.

Ummmm, you did ftp the files?.

This post has been edited by.

Mibble.

: 02 September 2004, 04:20..

Comment #4

No, I had to use BeyondCompare to make the changes as I had already modded the files previously for other mods......

I got everything copied over easy enough, and I get no errors when I use the mod but I don't see any images at all.

I just tried it on a clean install and got the exact same thing........

Comment #5

I use BC all the time, in fact like it so much became a dealer..

I have mo pics and ultra pics installed on different servers, works fine. dont know what to say why it doesnt work...

Comment #6

I am working on a store for client and cannot get ANY of the mods to work for adding additional images to a product short of html coding them into the product description......

I thought I had some of them working at one point or another, I didn't get any errors but when I went to check the product the additional images weren't there, not even little red x's.

Anyone know of a mod I can use on MS2x that will allow me to add additional images ????..

Comment #7

I've got Ultra Pics up there now..... but NONE of the images are showing up for the product......

Do I need to make additional folders for them or something ???..

Comment #8


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.