chrometweaks.org

Trouble with iPage domain with Blogger?

Click Here To View All Answers...


First question I got is Trouble with iPage domain with Blogger? Thanks in advance for any answer or 2. Second question.. Hi guys,.

I am playing around with the corners of the Infobox's. This is what I am doing....

1. Editing the file..

2. Saving with the same file name and type..

3. Uploading using a standard FTP program..

4. The old image remains, not the modified version..

Why?.

I have re-started the browser, cleared the history and emptied the temp internet files folders, as well as deleting the old images but to no avail..

Can anyone help? It's driving me nuts!.

Cheers,.

Richard..

Comments (68)

Good question... I dunno what is the answer. I'll do some Googling and get back to you if I find an useful answer. You should email the people at iPage as they probably could answer your iPage question..

Comment #1

Have you placed the images in catalog/images/infobox/ this is where the original corners are and set the permissions chmod 777.

This post has been edited by.

241.

: 16 March 2004, 17:14..

Comment #2

Yes both are correct. Maybe this issue is nothing do with OSC, but I can't understand where the files are being stored if they are not on the server nor in a temp file on my PC!.

Any suggestions?.

Cheers...

Comment #3

Are you using a cache on the server.

Do you have a url so we can take a look and see if this is a localised issue if we cannot see the change then it is server if we see a change then it is a localised issue..

Comment #4

Cheers, but I may have sorted it now. Not sure how though!.

I will try and figure out what I have done and post it back on the forum unless anyone else has this problem..

Thanks again!.

Richard..

Comment #5

Hi again....

Looked at the admin under:.

Store Config > Cache.

Guess what? It was turned on!.

Not any more - it would appear this has solved the problem. Doesn't really explain it though if there were no files to cache!.

Richard...

Comment #6

Hi guys,.

I am playing around with the corners of the Infobox's. This is what I am doing....

1. Editing the file..

2. Saving with the same file name and type..

3. Uploading using a standard FTP program..

4. The old image remains, not the modified version..

Why?.

I have re-started the browser, cleared the history and emptied the temp internet files folders, as well as deleting the old images but to no avail..

Can anyone help? It's driving me nuts!.

Cheers,.

Richard..

Comment #7

Just the gifs that make up the corner of the infoboxes..

I also deleted the column_left and coloum_right files to see if that would help... it didn't!.

Cheers,.

Richard..

Comment #8


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.