chrometweaks.org

What iPage hosting service do you recommend? I want something reliable and reasonably priced?

Click Here To View All Answers...


My question is What iPage hosting service do you recommend? I want something reliable and reasonably priced? Looking forward for any response. My 2nd question... When you first surf to main iPage site the currencies pull down menu does not appear and the parsing of the html just stops (See code below)Once you refresh the page it appears. Also if you click on any link on the index page it also appears. To make this error appear again all you do is delete you cookies from your broswer and surf to the catalog..

<! currencies //>.

<tr>.

<td>.

<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">.

<tr>.

<td height="14" class="infoBoxHeading"><img src="images/infobox/corner_right_left.gif" border="0" alt="" width="11" height="14"></td>.

<td width="100%" height="14" class="infoBoxHeading">Currencies</td>.

<td height="14" class="infoBoxHeading" nowrap><img src="images/pixel_trans.gif" border="0" alt="" width="11" height="14"></td>.

</tr>.

</ (Code just stops here)..

Comments (137)

Hmm... I need to find out myself. I don't know what is the right answer to your question. I'll do some research and get back to you if I got an good answer. You should email the people at iPage as they probably could assist you..

Comment #1

It looks like some corrupted code in either:.

Catalog/includes/boxes/currencies.php.

Or.

Catalog/includes/column_right.php.

Did you change something there? Please compare the code with a clean install..

HTH.

Gunter..

Comment #2

Replaced both files that you mentions but still same error..

Hitesh..

Comment #3

I just checked and it looks good to me. Did you do a <shift> refresh (or cleared your browsers cache) to make sure you get a new version from the server?.

HTH.

Gunter..

Comment #4

I deleted cache cleared all cookies. Still having the problem intermitently. Man I'm going mad. If you come up with any more ideas to fix this issue let me know..

Regards.

Hitesh.

PS Im going to try to install another fresh copy on another server. I am thinking now that it may be a server problem...

Comment #5

Installed on a new server with new database. All seems ok upto now. Looks like there is something wrong with the original server..

Thanks for all the help..

Hitesh..

Comment #6

When you first surf to main iPage site the currencies pull down menu does not appear and the parsing of the html just stops (See code below)Once you refresh the page it appears. Also if you click on any link on the index page it also appears. To make this error appear again all you do is delete you cookies from your broswer and surf to the catalog..

<! currencies //>.

<tr>.

<td>.

<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">.

<tr>.

<td height="14" class="infoBoxHeading"><img src="images/infobox/corner_right_left.gif" border="0" alt="" width="11" height="14"></td>.

<td width="100%" height="14" class="infoBoxHeading">Currencies</td>.

<td height="14" class="infoBoxHeading" nowrap><img src="images/pixel_trans.gif" border="0" alt="" width="11" height="14"></td>.

</tr>.

</ (Code just stops here)..

Comment #7

Can you post a URL where we can have a look at this?..

Comment #8


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.