chrometweaks.org

What iPage hosting service should I use for my website?

Click Here To View All Answers...


Quick question... What iPage hosting service should I use for my website? Thanks for any comment. My other question... Hello everyone,.

Today I got a payment notification but no order, which is weird because it's the first time it has happened. So I went to the store and the order was in the database. I went to the store to set up a test order and see if it would email this time. At the top with a pink background I get this message:.

I have never seen this before. Is it just coincidence that these two problems happened at the same time or are they related?.

I guess you can check it out at.

The Slabs Store.

Thanks..

Comments (46)

That's a good question. I'm not sure what is the right answer. I'll do some investigation and get back to you if I discover an decent answer. You should email the people at iPage as they probably could give you an answer..

Comment #1

Well, that seems to have worked in the actual cart, but now in the admin section I get this:.

Also, I still have problems with the order emails not sending...

Comment #2

On the sessions you might want to try and store them in the database rather than in the external files..

Change the last line in the following files.

Catalog/includes/configure.php.

Admin/includes/configure.php.

From.

Define('STORE_SESSIONS', '');.

To.

Define('STORE_SESSIONS', 'mysql');.

On the emails, see if they begin working again after you resolve the session issues..

HTH.

Tom..

Comment #3

I don't know what is going on now. I made those two changes to the configure files. Now when I go to the store index page it's like the style sheets don't work and all the images are gone. That is at.

Http://www.theslabs.com/store.

Also, I made the change to the admin configure page. It took away the error type messages that were showing up, but any of the links I clicked, like Orders or Customers, said the file could not be found...

Comment #4

I keep seeing an extra / in your path, plus an INCORRECT path. Check the paths you changed in admin and your configuration files.

Right clicking on any of the broken images shows.

Http:///images/buttons/history-on.gif.

A correct path would look like:.

Http://shirleyscatho...ges/21636sm.jpg..

Comment #5

Man, I have no idea how that happened. This is the most frustrating thing I've had to deal with. I did a cart for another iPage site and had absolutely no problems with it at all. I tested this pretty extensively for 3 or 4 days with no problems last week. Today the advertising started for this iPage site and now the store doesn't work and I don't have time to fix it because I have a project due tomorrow and a final on Friday!!!..

Comment #6

I don't know what I did, but the problem seems to be fixed, except for the non-emails. I wonder if it is a problem with the PayPal IPN contribution, but I don't know why because it worked before. I tried an order through check/MO and it worked fine and the email came but not when I paid through PayPal..

Comment #7

Hello everyone,.

Today I got a payment notification but no order, which is weird because it's the first time it has happened. So I went to the store and the order was in the database. I went to the store to set up a test order and see if it would email this time. At the top with a pink background I get this message:.

I have never seen this before. Is it just coincidence that these two problems happened at the same time or are they related?.

I guess you can check it out at.

The Slabs Store.

Thanks..

Comment #8

Your iPage hosting company may have blocked /tmp/ for security reasons. Set up a directory on your website, chmod 777 or 775, then in admin panel - configuration - sessions edit the sessions path to this new directory..

Ex: catalog/sessions.

Then set your robots.txt to deny this path to spiders...

Comment #9


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.