chrometweaks.org

What is an alias domain on iPage?

Click Here To View All Answers...


First question I got is What is an alias domain on iPage? Thanks for any answer. Second question.. Hi.

I'm just wondering if anyone has a solution to the customer orders not showing up problem..

I can see the invoice when I click on the email link, I can see all the orders in admin, I can see all the orders by status in admin..

My problem is that when I log in as a customer, click on acount history, it's blank? No orders or anything..

Also, when I try to see individuals orders in admin I get this:.

1064 - You have an error in your SQL syntax near '1' ' at line 1.

Select count(*) as total from orders o left join orders_total ot on (o.orders_id = ot.orders_id), orders_status s where o.customers_id = '6' and o.orders_status = s.orders_status_id and s.language_id = '1' '.

[TEP STOP].

I have looked through the whole of this forum, done a number of searches and can't find a single thing..

I have however come across a number of people in the same boat as me. Just wondered if anyone figured this out?.

Otherwise, OSC is great, couldn't be happier!!.

Toby..

Comments (78)

I'm stumped. I'm not so sure what is the answer to that question. I'll do some Googling and get back to you if I discover an good answer. You should email the people at iPage as they probably can help you..

Comment #1

Hi Chris.

I did edit the code as you sugested but the extra ' turned out to bre 1 half of a quotation mark (") and didn't work. Thanks though. Coincedently, I just had a look at my data base and Order_total has absolutly nothing in it? I think this is because an earlier fix had said to remove a line of code from orders featuring order_totals..

I think this is why I get the 1064 error. But I am in no way an expert..

I am currently running MS2..

Thanks again for all your help Chris!!.

Toby..

Comment #2

Well, it doesn't appear as a double quote in the error, therefore it is not appearing to be a double quote to the interpreter. I'd have to seriously question if it was actually a double quote..

It sounds like you've got a couple things completly screwed up, you might consider starting over at this point..

Is you shop in early enough stages to do that?..

Comment #3

Not really, all images are set up and everything (except this) is working. I think I will just have to start over though as I can't find a solution, and I can't have customers with no order history. I think that I am probably looking in the wrong place for that line of code so will give it one last try!.

Cheers again Chris!.

Toby..

Comment #4

If you DL the entire cart to your HD, you can use the windows search feature to look through all the scripts for the following.

Secect count(*) as total..

Comment #5

The usual reason for Customer Orders not showing up in the customers accounts, or in the admin panel for oscommerce is that the customer, upon completing a credit card transaction (especially via PayPal) did not return to your iPage website by clicking on the 'Continue' link at the end of the checkout process. Without that return to your iPage site the details don't end up in your database, unless they;re using some form of IPN (Instant Payment Notification)..

Hope this helps - Vger..

Comment #6

Right.

I would like to thank everyone to date that has helped me with this problem!.

I have sorted it out but in a very obscure way. I downloaded oscommerece, found the orders php file, uploaded it, removed the ot.class thing, And now it works??! Not sure for how long as I haven't tested it much yetBut it works and now I'm happy. Big thanks to Chris for all your help!.

Toby..

Comment #7

Hi.

I'm just wondering if anyone has a solution to the customer orders not showing up problem..

I can see the invoice when I click on the email link, I can see all the orders in admin, I can see all the orders by status in admin..

My problem is that when I log in as a customer, click on acount history, it's blank? No orders or anything..

Also, when I try to see individuals orders in admin I get this:.

1064 - You have an error in your SQL syntax near '1' ' at line 1.

Select count(*) as total from orders o left join orders_total ot on (o.orders_id = ot.orders_id), orders_status s where o.customers_id = '6' and o.orders_status = s.orders_status_id and s.language_id = '1' '.

[TEP STOP].

I have looked through the whole of this forum, done a number of searches and can't find a single thing..

I have however come across a number of people in the same boat as me. Just wondered if anyone figured this out?.

Otherwise, OSC is great, couldn't be happier!!.

Toby..

Comment #8

Well, i've already told you that you have an extra single quote at the end of htat SQL..

Just out of curiosity, did you download the daily snapshot, or the milestone release? If you are using the former, perhaps you should give the stable release a shot...

Comment #9


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.