chrometweaks.org

What is iPage and why won't my library computer let me access it?

Click Here To View All Answers...


Got a question, hope someone can answer... What is iPage and why won't my library computer let me access it? Thanks for any answer. My other question... Hello,.

I have search the Google and forums and apparently OS Commerce has a major problem with it's login..

- I have installed it using Fantastico (cPanel) and manually later.

- 2.2 rc2, fresh install.

- login doesn't working.

- I have reset the password by clearing Administrators table and still not working.

- I don't have any htaccess protection at the moment.

- My server: php5, mysql 4.1.22.

- After all I tried still getting this error:.

"Error: Invalid administrator login attempt.".

Correct username and password just don't work!.

Many users online (google it) having the same problem!.

What's the next step? Other cart solution?.

Thank you very much in advance,.

Edi Budimilic.

GEM Studio..

Comments (4)

Hmm... I need to find out myself. I don't know what is the answer to your question. I'll do some investigation and get back to you if I discover an answer. You should email the people at iPage as they probably can help you..

Comment #1

Fresh install..

Already did that as stated in my previous post. Thanks anyway!.

That didn't help also, on two installations. I have created a new admin but still having the same error..

What's interesting, username field in the database is always empty after creating an admin. I've edited that field, put my admin there but still not working..

Any other solutions? Please, we can help many others with this too..

Comment #2

You should check the action on the form of the login page. Possibly that is wrong due to a mistake in your admin/configure.php..

<form name="login" action="http://yoursite.com/admin/login.php?action=process" method="post">..

Comment #3

"That didn't help also, on two installations. I have created a new admin but still having the same error..

What's interesting, username field in the database is always empty after creating an admin. I've edited that field, put my admin there but still not working..

Any other solutions? Please, we can help many others with this too".

Many of us have this problem and looks like there has no answer for it... many of guys have allready stop fighting and took another system...

But I would like to use this still and hopefully somebody has time to help us..

Comment #4

Solved this issue today..

In your form it's probably doing what mine does and fetching via.

Http://domain.com:.

<form name="login" action="http://domain.com/store/admin/login.php?action=process" method="post">.

BUT.

You're visiting your login from.

Http://.

Www..

Domain.com/store/admin/login.phpthat.

Is a conflict and causing an error..

My suggestion, force WWW. for your iPage domain via .htaccess globally, then in your config, change your URLS to.

Http://www.domain.com.

Instead of without the www..

Problem solved!.

This post has been edited by.

Bm-mark.

: 12 December 2008, 07:17..

Comment #5


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.