chrometweaks.org

What is the best completly free iPage web hosting service?

Click Here To View All Answers...


Question I have... What is the best completly free iPage web hosting service? Hoping for any answer or 2. 2nd question I got is.. Ah man... I thought I had my little "IE out o' wack" bug fixed but now I've got another one!.

Check this out in IE -.

Http://www.inkreations.com/v3/en/.

Now just hover your mouse over one of the top menu (home, your account,....), you'll see that it chops off part of the content right at the same level as where the right side ends!?! WTF!?? It's fine in N7!.

Gof I hate IE.

Please help me!!!..

Comments (11)

I would like to know the answer too. Anyone here know what is the right answer to your question. I'll do some investigation and get back to you if I discover an useful answer. You should email the people at iPage as they probably could help you..

Comment #1

Well for one, us 800x600 users don't even see that part of the screen until we scroll, then when we do that we can't mouse over the links..

But I made it bigger and I see the botom part loads then disappears without even doing a mouse over...

Comment #2

Why are you using this doctype?.

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Frameset//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-frameset.dtd">.

Yes, it is eating the bottompart..

I think it is an unpair DIV tag...

Comment #3

'Cause at one point I was think of putting iframes but decided against it and for got to change it... I'll do that right now!..

Comment #4

Ok, I think I am missing something here. how are you doing the mouseovers without using mouse over????.

Also on a side note, <base href, is a deprecated tag and you shouldn't be using it...

Comment #5

Huh?!! it's css?!?.

Yeah... I just took that out!..

Comment #6

Here's the CSS for that top menu (home, your account,...).

/* style for top navigation */.

#navtop {.

Margin: 0;.

Padding: 0;.

Height: 15px;.

Clear: both;.

Border-bottom: 1px dotted #999;.

Background-color: #e6ecf7;.

}.

Ul.navtop {.

Margin: 0;.

Padding: 0;.

Font-size: 8pt;.

Font-variant: small-caps;.

Font-weight: bold;.

Text-align: right;.

Color: #445a80;.

}.

Li.inlinenavtop {.

Display: inline;.

List-style-position: outside;.

Padding: 0;.

Margin: 0;.

}.

A.topmenu {.

Text-decoration: none;.

Color: #445a80;.

Padding: 0 15px 0;.

Margin: 0;.

Border-left: 1px dotted #445a80;.

}.

A.topmenu:link {.

Text-decoration : none;.

Color: #445a80;.

}.

A.topmenu:visited {.

Text-decoration : none;.

Color: #445a80;.

}.

A.topmenu:active {.

Text-decoration : none;.

Color : #fff;.

/* background : url(/v3/images/bullets/topmenu.png) no-repeat left; */.

Background-color : #c1d2ec;.

}.

A.topmenu:hover {.

Text-decoration : none;.

Color : #fff;.

/* background : url(/v3/images/bullets/topmenu.png) no-repeat left; */.

Background-color : #c1d2ec;.

}.

/* END style for top navigation */.

And the HTML that goes with it.

<! top navigation >.

<div id="navtop">.

<ul class="navtop">.

<li class="inlinenavtop"><a href="/v3/en/" class="topmenu">home </a></li>.

<li class="inlinenavtop"><a href="http://myaccount.inkreations.com/" class="topmenu">your account </a></li>.

<!<li class="inlinenavtop"><a href="#" class="topmenu">links </a></li>>.

<li class="inlinenavtop"><a href="/v3/en/contact/" class="topmenu">contact </a></li>.

<li class="inlinenavtop"><a href="/v3/fr/" class="topmenu">fran&ccedil;ais </a></li>.

</ul>.

</div>.

<! end top navigation >.

Just so you don't have to search throught the code!..

Comment #7

Duh, I know it is css, but I didn't realize that all you did was make the whole div a link and you are just doing the hover thing. huh.

I think I need to just go home.

So did takinig that frameset out do anything for the code?..

Comment #8

I here ya... going home in 5 minutes!!!.

If you mean fix my problem... nope!..

Comment #9

Well, just for the record, no problem with IE6 SP1 with Windows ME...

Comment #10

I dont see the problem here.

IE6 Windows XP Home Edition.

EDIT.

I take that back..

Seems like the bottom part of the table seems to be have cut off here on 1024x768 but I fixerd that but refreshing the page and it showed up thereafter..

Comment #11

Nicely coded.

However, I can't see what is causing the problem. The XHTML seems problem free..

<later>There are no.

Errors.

In the CSS, but the.

CSS validator.

Gives a lot of.

Warnings.

Are any of those causing the problem?</later>..

Comment #12


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.