chrometweaks.org

What is the newest/best iPage web host other than Piczo?

Click Here To View All Answers...


Quick question: What is the newest/best iPage web host other than Piczo? Hoping for any answer or 2. My other question... I need help..

The iPage site loads with no images, just text and links. This happened in Netscape a couple days ago, then only in Internet Explorer. When I 1st saw it, I called my web host. they saw the same thing....no images..

The page is viewing fine in Netscape now but not in IE..

I also noticed in the Admin section the message at the bottom left says:.

"You are protected by a unknown secure SSL connection.".

How do you turn OFF the SSL?.

I have no idea whats happening..

My Webpage..

Comments (15)

Hmm... I need to find out myself. I don't know what is the answer to your question. I'll do some Googling and get back to you if I got an anything. You should email the people at iPage as they probably could answer your iPage question..

Comment #1

Here is the file:.

<?php.

/*.

OsCommerce, Open Source E-Commerce Solutions.

Http://www.oscommerce.com.

Copyright © 2003 osCommerce.

Released under the GNU General Public License.

*/.

// Define the webserver and path parameters.

// * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical).

// * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL).

Define('HTTP_SERVER', 'http://pclspeedparts.com'); // eg,.

Http://localhost.

- should not be empty for productive servers.

Define('HTTPS_SERVER', ''); // eg,.

Https://localhost.

- should not be empty for productive servers.

Define('ENABLE_SSL', 'false'); // secure webserver for checkout procedure?.

Define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'pclspeedparts.com');.

Define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '');.

Define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');.

Define('HTTPS_COOKIE_PATH', '');.

Define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');.

Define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '');.

Define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');.

Define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES'icons/');.

Define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');.

Define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES'boxes/');.

Define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES'functions/');.

Define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES'classes/');.

Define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES'modules/');.

Define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES'languages/');.

Define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');.

Define('DIR_FS_CATALOG', '/home/pclspeed/public_html/');.

Define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG'download/');.

Define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG'pub/');.

// define our database connection.

Define('DB_SERVER', 'localhost'); // eg, localhost - should not be NULL for productive servers.

Define('DB_SERVER_USERNAME', '');.

Define('DB_SERVER_PASSWORD', '');.

Define('DB_DATABASE', 'pclspeed_osc1');.

Define('USE_PCONNECT', 'false'); // use persistent connections?.

Define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql'.

?>..

Comment #2

Could also be a problem with the host and php, there was a similar problem last week with someone, once the host reset the paths on the server it all worked...

Comment #3

No I didnt, ask the host if they have changed php in the last week?..

Comment #4

Were you able to view the iPage site on your browser:.

Www.pclspeedparts.com..

Comment #5

Yes I saw the iPage site in ie, right clicking on an image is.

Http:///images/imagename.

And that is the same problem as about two weeks ago, once the host reset things it was working (i was helping another with identical problem)..

Comment #6

My host checked my error logs for the iPage website and suggested the permissions were not correct for the images filewhat are the correct permissions value for this file?..

Comment #7

This is the error log from my site, the host says it's not them:.

[Fri Oct 29 21:55:30 2004] [error] PHP Warning: main(includes/configure.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/pclspeed/public_html/includes/application_top.php on line 29.

[Fri Oct 29 21:54:53 2004] [error] PHP Fatal error: main(): Failed opening required 'includes/configure.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp') in /home/pclspeed/public_html/includes/application_top.php on line 29.

[Fri Oct 29 21:54:53 2004] [error] PHP Warning: main(includes/configure.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/pclspeed/public_html/includes/application_top.php on line 29.

[Fri Oct 29 21:54:24 2004] [error] PHP Fatal error: main(): Failed opening required 'includes/configure.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp') in /home/pclspeed/public_html/includes/application_top.php on line 29.

[Fri Oct 29 21:54:24 2004] [error] PHP Warning: main(includes/configure.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/pclspeed/public_html/includes/application_top.php on line 29.

[Fri Oct 29 21:53:16 2004] [error] PHP Fatal error: main(): Failed opening required 'includes/configure.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp') in /home/pclspeed/public_html/includes/application_top.php on line 29.

[Fri Oct 29 21:53:16 2004] [error] PHP Warning: main(includes/configure.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/pclspeed/public_html/includes/application_top.php on line 29.

[Fri Oct 29 21:51:59 2004] [error] [client 206.48.0.4] File does not exist: /home/pclspeed/public_html/404.shtml.

[Fri Oct 29 21:51:59 2004] [error] [client 206.48.0.4] File does not exist: /home/pclspeed/public_html/favicon.ico..

Comment #8

I just changed it to 644, now I can see the iPage site in netscape again without any error messages at the top.. But still NOT in IE...

Comment #9

Why would the iPage site be OK in Netscape and NOT in IE...this makes no sense!!!!!!!!!.

I am navigating fine in Nscape...

Comment #10

Just for grins, have them reboot your server. insist on it, then we can eliminate something hidden/hung in the cpu process..

Comment #11

I doubt they will do that. They said the server has been up since july. (thats probably why this is messing up:)).

I'll have to go at this tommorow. You say by doing the Db backup, I wont have to load all the categories & products all over again?..

Comment #12

No, however I would insist on a reboot, only takes a very short time and it will eliminate any guesswork, this is what solved the one two weeks ago..

Comment #13

Thanks for your help!!!!, I will call them again in the am and ask they do that. Do you have netscape also, can you see and navigate the iPage site ok in that. ? .

Www.pclspeedparts.com..

Comment #14

What contribs have you installed?.

Are you using STS?.

If so, the <head></head> in the sts_template.html should look something like this....

<html>.

<head>.

<!$headcontent>.

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="stylesheet.css">.

</head>.

At a minimum something like that...Make sure you don't put in <title></title> tho....

Rob..

Comment #15

I have the same problem, did you already find a solution?..

Comment #16


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.