chrometweaks.org

What's the BEST iPage web host out there?

Click Here To View All Answers...


Got a quick question: What's the BEST iPage web host out there? Thanks for any answer. Second question of mine... I am having a strange problem. Some pages in my admin CP are not working, and the error that I get is this.

Warning: main(../../admin/includes/application_top.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/htdocs/dealers/catalog/admin/configuration.php on line 13.

Fatal error: main(): Failed opening required '../../admin/includes/application_top.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /usr/home/htdocs/dealers/catalog/admin/configuration.php on line 13.

Anyway, I figured out that if I change the.

Require('../../admin/includes/application_top.php');.

To.

Require('includes/application_top.php');.

It will work and call the pages. However, if it was set the other way, wouldn't my new way be calling the CATALOG application_top, instead of the ADMIN application_top? So how does it make the pages work?.

And since they are working, will this cause any problems for me?.

Basically what happened is that I messed up trying to install a contrib, so I reloaded my DB backup and uploaded my entire iPage website again from a local backup... but I got a few problems such as above. Any help would be greatly appreciated!!.

PS - this store is live, so I need help ASAP - thanks..

Comments (6)

That's a good question. I'm not sure what is the answer to that question. I'll do some research and get back to you if I bump into an anything. You should email the people at iPage as they probably could give you an answer..

Comment #1

Sounds like your admin/includes/configure.php is not "in sync" with the files you had restored..

Make sure the paths for http, includes, etc are set properly. It clearly is not finding your css style sheet file..

If your still having problems, post your admin/configure.php file for some folks here on the forum that eat that stuff for breakfast. I'm sure they can resolve it quite quickly..

HTH.

Tom..

Comment #2

Well the funny thing is, the customers.php and categories.php look fine. All the other files are missing the stylesheet and look horrible..

I guess I can post my configure.php file on here, but I've looked over it a number of times... here we go:.

<?php.

/*.

 $Id: configure.php,v 1.14 2003/02/21 16:55:24 dgw_ Exp $.

 osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions.

 http://www.oscommerce.com.

 Copyright (c) 2002 osCommerce.

 Released under the GNU General Public License.

*/.

// define our webserver variables.

// FS = Filesystem (physical).

// WS = Webserver (virtual).

 define('HTTP_SERVER', 'http://www.jasseadventuresports.com'); // eg, http://localhost or - https://localhost should not be NULL for productive servers.

 define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://www.jasseadventuresports.com/dealers/catalog');.

 define('HTTPS_CATALOG_SERVER', '');.

 define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'false'); // secure webserver for catalog module.

 define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', $DOCUMENT_ROOT); // where your pages are located on the server. if $DOCUMENT_ROOT doesnt suit you, replace with your local path. (eg, /usr/local/apache/htdocs).

 define('DIR_WS_ADMIN', '/dealers/catalog/admin/');.

 define('DIR_FS_ADMIN', DIR_FS_DOCUMENT_ROOTDIR_WS_ADMIN);.

 define('DIR_WS_CATALOG', '/dealers/catalog/');.

 define('DIR_FS_CATALOG', DIR_FS_DOCUMENT_ROOTDIR_WS_CATALOG);.

 define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');.

 define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES'icons/');.

 define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', DIR_WS_CATALOG'images/');.

 define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');.

 define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES'boxes/');.

 define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES'functions/');.

 define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES'classes/');.

 define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES'modules/');.

 define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES'languages/');.

 define('DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_WS_CATALOG'includes/languages/');.

 define('DIR_FS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_FS_CATALOG'includes/languages/');.

 define('DIR_FS_CATALOG_IMAGES', DIR_FS_CATALOG'images/');.

 define('DIR_FS_CATALOG_MODULES', DIR_FS_CATALOG'includes/modules/');.

 define('DIR_FS_BACKUP', DIR_FS_ADMIN'backups/');..

Comment #3

Please help me... I'm not going away until someone helps me, LOL.

I have no idea what it could be because the admin/customers.php and admin/categories.php both display the correct way, while the others do not... but they all call application_top.php the exact same way!!..

Comment #4

Define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://www.jasseadventuresports.com.

And that's why the file pathway to includes/application_top.php works for admin/includes/application_top.php.

Vger..

Comment #5

Thanks... but I just tried it and it doesn't work..

I don't know why, but in the admin if I click on "catalog" then everything looks fine... same thing with "customers". But everything else isn't registering the stylesheet or something. I'm confused..

Anybody have any other suggestions?..

Comment #6

I DID IT!!.

I just wanted to post here how I figured out what was wrong, just in case someone else has the same problem ever..

All of my code was fine. When I made a backup of my iPage site on my local hard drive, it automatically changed the stylesheet reference. For example, in my admin/customers.php, when it calls the stylesheet in the html portion of the code, the reference changed to my local computer, instead of the fille on the server:.

<!doctype html public "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">.

<html <?php echo HTML_PARAMS; ?>>.

<head>.

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<?php echo CHARSET; ?>">.

<title><?php echo TITLE; ?></title>.

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="includes/stylesheet.css">.

<script language="javascript" src="includes/general.js"></script>.

The bottom 2 lines were changed as follows:.

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="file://C/backups/includes/stylesheet.css">.

<script language="javascript" src="file://C/backups/includes/general.js"></script>.

I hope this helps everyone else that might have this same problem!!!!.

I'm so happy.....

Comment #7


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.