chrometweaks.org

What's the difference between the Yahoo 360 and Yahoo iPage?

Click Here To View All Answers...


Got a question, hope someone can answer... What's the difference between the Yahoo 360 and Yahoo iPage? Hoping for any response. Second question.. I have an account with 110mb.com and had an automatic install from my/their control panel..

I have read the documentation after the install and performed the following actions:.

Post-Installation.

After installing osCommerce follow these steps for post-installation:.

1. Rename the catalog/install folder or delete it..

2. Reset the permissions on catalog/includes/configure.php to 644 (if you are still getting the warning message at the top of the page after setting this configure.php files to 644 then set the catalog/includes/configure.php file to 444 which is read only - this happens on some servers that have been updated for security reasons)..

3. Set the permissions on catalog/images directory to 777.

4. Set the permissions on admin/images/graphs directory to 777.

5. Create the directory admin/backups and set the permissions to 777 (this is the folder to store the database backup of your store in the "Tools" section of the store admin)..

The store admin directory on your server needs to be password protected using .htaccess. Most of the time the server you are iPage hosting your store on has the ability to password protect directories through the server administration area so check with your host..

________________________________________________________________________________.

_____________.

I still can not configure my store, because the link is not in my control panel. Am I missing something?..

Comments (10)

Good question... I dunno what is the right answer to your question. I'll do some research and get back to you if I discover an good answer. You should email the people at iPage as they probably know..

Comment #1

Yes I have, and I get the 404.php page..

This post has been edited by.

Ourbearden.

: 27 January 2009, 14:08..

Comment #2

PLEASE CAN I HAVE SOME HELP TODAY?.

I went into the control panel then files manager then I followed the link: (address to my site)/catalog/admin/index.php and I got the following - Do I need a re-install? or genuine help?.

Warning: include(DIR_WS_INCLUDESauto_loaders/config.core.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in (address to my site)catalog/admin/includes/application_top.php on line 128.

Warning: include(DIR_WS_INCLUDESauto_loaders/config.core.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in (address to my site)catalog/admin/includes/application_top.php on line 128.

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'DIR_WS_INCLUDESauto_loaders/config.core.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in (address to my site)catalogadmin/includes/application_top.php on line 128.

Warning: dir(DIR_WS_INCLUDESauto_loaders) [function.dir]: failed to open dir: No such file or directory in (address to my site)catalog/admin/includes/application_top.php on line 129.

Warning: require(DIR_FS_CATALOGincludes/autoload_func.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in(address to my site)catalog/admin/includes/application_top.php on line 149.

Warning: require(DIR_FS_CATALOGincludes/autoload_func.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in (address to my site)catalog/admin/includes/application_top.php on line 149.

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'DIR_FS_CATALOGincludes/autoload_func.php' (include_path='.:/usr/share/php') in (address to my site)catalog/admin/includes/application_top.php on line 149..

Comment #3

THe fact that you have.

DIR_WS_INCLUDES.

And.

DIR_FS_CATALOG.

Embedded in the paths means that the installtion did not finish correctly and populate.

/admin/includes/configure.php.

And.

/includes/configure.php.

Have a look in there and try correcting the values. You could always try asking nicely in these forums if you get stuck...

Comment #4

I thank you for answering my posts. Did you notice the timeline and responces I recieved?.

I have been asking nicely all up til today. I have been sitting here for the last few.

DAYS.

Waiting for someone to take notice. As you well know "Time is Money", I was under the impression that these forums harbored people that could help, and would eagerly..

At 110mb at leased they tried to keep up with all the new posts that came in. The wait time is no longer that 10 minutes..

Here I have waited 2 days for the first post...

Comment #5

110mb are paid to answer those posts. No-one here is getting paid for answering questions. The best way to get help is to post & whilst you are waiting to see if anyone can help, keep on using the.

Search.

To see if you can find a solution yourself...

Comment #6

Not a problem, you need to be aware that all help here is given freely and if your problem doesn't interest anyone you will luck out..

Most problems have been answered before and can be found using google.

Site:forums.oscommerce.com Warning: include(DIR_WS_INCLUDES.

Should help..

Comment #7

Thanks for your input, finally. I already have been doing that. Thanks again though...

Comment #8

Question: Why are you putting your host's name, ie. 110mb.com, in your web address?..

Comment #9

Looks like he's operating on a subdomain to me...

Comment #10

Ahhh, Im new to this too, but I thought maybe that was his problem. I've never worked with a subdomain. Good thing to know if I see that again. Thanks!.

Chelle..

Comment #11


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.