chrometweaks.org

Where can I get a free domain and iPage web host?

Click Here To View All Answers...


Question I have... Where can I get a free domain and iPage web host? Thanks in advance for any answer or 2. Another question I got... Here's my site:.

Http://www.eware.hu.

With 30 added contributions. Everything was fine last week, but one of my customer send an email with this problem..

After set the quantity and hit the add to cart button, it jump to the "Your shopping cart is empty!".

I have to correct this failure to set my costumers at easy...

Comments (32)

That's a good question. I'm not sure what is the right answer to your question. I'll do some research in Google and get back to you if I find an anything. You should email the people at iPage as they probably could give you help..

Comment #1

If you go in catalog/includes/application_top.php.

Find this part of the coding.

// customer adds a product from the products page.

There should be a line where it say.

                              $cart->add_cart($HTTP_POST_VARS['products_id'], $cart->get_quantity(tep_get_uprid($HTTP_POST_VARS['products_id'], $HTTP_POST_VARS['id']))+1, $HTTP_POST_VARS['id']);.

If it set to +1 like here.

$HTTP_POST_VARS['id']))+1.

Change it to +$quantities.

Mine was at +$quantities and it wasn't working I put it to +1 and it did work I don't have a contribution where people can select there quantities thas why..

That solve my probleme hope it will solve yours..

This post has been edited by.

WhiteBlade.

: 18 October 2004, 02:11..

Comment #2

What do you mean? Where can I find this attribute?.

I dont want to remove any contribution..

Cheers,.

Andrew..

Comment #3

I just ask my ISP and they told me that a new server has installed, but everything should be fine..

I think they misconfigured something..

I can paste here the OSC's serverinfo if somebody have a mind to check it...

Comment #4

I just wanted to bump this, as I have been having similar problems with pdxhairball.com ..

I'm also going to link to other discussions on similar topics in hopes we can get all this info in one place..

"Shopping Cart Help".

Http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=116628&hl;=.

"Help, can't load checkout_shipping.php".

Http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=115886&hl;=.

"Checkout_shipping.php not found".

Http://forums.oscomm...howtopic=116059.

"Shopping cart says zero".

Http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=116673&hl;=.

"Shopping cart issue".

Http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=116147&hl;=..

Comment #5

I just wanted to update that I got help in another forum..

The problem was with sessions..

In admin/includes/configure.php and in (whateveryourcatalogroot)/includes/configure.php there is a line of code at the bottom that should read like this:.

I had a blank between the two quote marks after STORE_SESSIONS. That was the default that came with my particular setup. After I changed this to 'mysql', the problem was fixed and sessions were stored. The cart no longer dumps out during a session..

Make sure you check your STORE_SESSIONS defintions everybody! It took me days to find the answer to this, so I hope it's not too annoying if I post this everywhere so others don't have to go through what I did..

This post has been edited by.

Pdxhairball.

: 18 October 2004, 23:12..

Comment #6

Hey man, thnx for the reply...i tried that and still same thing happens :\.

I also had a blank between the ''! Put mysql in both shop/includes/configure.php and admin/includes/configure.php and still nothing gets carried to the cart from WHAT'S NEW section or BUY NOW when looking at a main category!.

Any other ideas? Maybe it's the SSL setting?? bahhhhhhhhhhh *shoots himself*..

Comment #7

Have you tried changing using ssl to false, instead of true seeing if the same problem happens?..

Comment #8

Nope, because I need it to work with SSL becuase I use 2cho and if I don't use SSL it says so during checkout which is not good for a customer you know? :\.

Damn ipowerweb! dAMN THEM!..

Comment #9

Hey I was able to fix the same issue on my iPage site after fiddling with the config and other things....

GO HERE.

And read...it might work for you too?..

Comment #10

Naw, I did a fresh instalation, and did the configuring myself for the database, and it works flawless, when I ran the the ipower set to install the cart on my space, it configured it wrong automatically, oh well.....

Comment #11

Well I just used the catalog/install and installed it. I had those issues and I fixed them all by doing what I did...so it might work for others..

Comment #12

So, if you do a clean installation, do you lose all of your products? I imagine so, right?..

Comment #13

No i'm talking about the first time I installed osc 2.2 ms2. I used the /catalog/install to isntall it. To fix the issues I played around with every setting possible and fixed all the issues without having to reinstall everything and lose it all ( I hate having to reconfig all the shop ) so I came up with.

THIS FIX.

That made everything work 100%.

Atleast it works for me...i'm sure it will work for others too. I took your advice about the sessions but also changed a var code in application_top that was faulty. And few other config settings I fixed...so it's all good now!..

Comment #14

I just checked the server info in admin and found the register_globals set to off..

What do you think, can this be the cause of my problem?..

Comment #15

Could anybody check my ISP-s server settings cos. neither of the above solution wont work in my case..

Link:.

Server settings.

Pleeease!!!..

Comment #16

Here's my site:.

Http://www.eware.hu.

With 30 added contributions. Everything was fine last week, but one of my customer send an email with this problem..

After set the quantity and hit the add to cart button, it jump to the "Your shopping cart is empty!".

I have to correct this failure to set my costumers at easy...

Comment #17

Remove the attribute for quantity, that appears to be messing it up..

For modifying your code, do it locally and test locally, never modify the live code, it will cause too much grief...

Comment #18


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.