chrometweaks.org

Where can I go to make my own website? (besides iPage)?

Click Here To View All Answers...


My 1st question is: Where can I go to make my own website? (besides iPage)? Thanks in advance for any comment. Another question... Hi.

I have uploaded the catalog folder to my httpdocs, when I go to install all looks ok (/catalog/install/index.php) until I get to the 2nd page and I cant click continue! Dont understand why this is as I have run this installation many times with this web iPage hosting company. I have changed 'register globals on' in the .htaccess and changed permissions to 777 on the includes/configure.php and admin/includes/configure.php but this doesnt resolve the problem. Any ideas pleaze as I have spent hours looking into this and not getting anywhere fast on my own....

Thanks.

Linda..

Comments (68)

I'm stumped. I'm not so sure what is the answer to your question. I'll do some poking around and get back to you if I got an useful answer. You should email the people at iPage as they probably could answer your iPage question..

Comment #1

I'm not sure where I would find this? And what exactly do I need to put as havent done this before...

Comment #2

OK thanks. Could you tell me the exact location where I would find the Long Arrays? Thanks very much for your help..

Linda..

Comment #3

You've already said, in your first post, that you set Register Globals to 'on' in a .htaccess file - well all I'm saying is that you need to do the same for Register Long Arrays. As you've already done it for Register Globals you should know where the .htaccess file is..

Vger..

Comment #4

I have looked in the catalog/.htaccess and cant find anything about Long Arrays. Do I need to add the line 'register_long_arrays On'?..

Comment #5

I get an 'internal server error' when I do this...

Comment #6

Hi.

I have uploaded the catalog folder to my httpdocs, when I go to install all looks ok (/catalog/install/index.php) until I get to the 2nd page and I cant click continue! Dont understand why this is as I have run this installation many times with this web iPage hosting company. I have changed 'register globals on' in the .htaccess and changed permissions to 777 on the includes/configure.php and admin/includes/configure.php but this doesnt resolve the problem. Any ideas pleaze as I have spent hours looking into this and not getting anywhere fast on my own....

Thanks.

Linda..

Comment #7

Register Long Arrays also needs to be 'On'..

Vger..

Comment #8


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.