chrometweaks.org

Why can Yahoo,1&1, iPage host domain names and we cant?

Click Here To View All Answers...


My question is Why can Yahoo,1&1, iPage host domain names and we cant? Thanks in advance for any answer or 2. Another question on my mind: I have placed my logo.gif in the IMAGES DIRECTORY, that's inside of the CATALOG directory and have made the proper change in the php file titled header.php..

Have checked the spelling about a dozen times and made sure that image and file is in the correct place and still no logo, I have changed other headers and footers included in a php page, yet I don't know what is wrong..

Can anyone please shed some light on this issue?.

Http://tufuente.com/catalog/index.php.

I have made sure my path is correct and still no go!..

Comments (58)

I would like to know the answer too. Anyone here know what is the right answer. I'll do some research in Google and get back to you if I bump into an useful answer. You should email the people at iPage as they probably know..

Comment #1

Thank You Much For The Reply, now I dont see.

Configuration.php>only the configure.php file in the the INCLUDES DIRCTORY that's inside of the CATALOG DIRECTORY,.

But I do see it in catalog/admin/includes/ directory, is that the same file and can I copy it over to my catalog/includes directory?..

Comment #2

Nope, it's not the same - don't copy it over. I don't know how your store is loading without a valid configure.php, I think perhaps you should check again. The file you need is:.

Catalog/includes/configure.php..

Comment #3

I also faced the same problem. Scratched my head a lot but the best way was to resinstall os. IT creates problem when your DB is not loaded properly...

Comment #4

This is not a db problem. Reinstalling is seldom a solution, just doing repeated installs is silly, one needs to find the problem or nothing is learned..

This image should appear.

Http://tufuente.com/catalog/images/table_b...und_default.gif.

But it's obviously not. Check the chmod permissions on the images folder, they should be full 777 or rrr www eee permissions..

Is there some kind of hotlinking protection turned on for that folder (images) ? .

This post has been edited by.

AlanR.

: 19 May 2004, 12:36..

Comment #5

I have placed my logo.gif in the IMAGES DIRECTORY, that's inside of the CATALOG directory and have made the proper change in the php file titled header.php..

Have checked the spelling about a dozen times and made sure that image and file is in the correct place and still no logo, I have changed other headers and footers included in a php page, yet I don't know what is wrong..

Can anyone please shed some light on this issue?.

Http://tufuente.com/catalog/index.php.

I have made sure my path is correct and still no go!..

Comment #6

None of your images are showing, check your includes/configuration.php file to make sure these two lines are right:.

Define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/catalog/');.

Define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');..

Comment #7


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.